Gå til innhold

Kyllingfileter


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Frosne sådan. Hvordan gjør man det med forberedelser/tilberedning mtp at de er frosne? Tenkte å steke dem hele i stekepanne.

Anonymkode: 0462e...723

AnonymBruker
Skrevet

La de tine i kjøleskap over natten eller tine på benken og stek så snart de er ikke er frossne lengere.

Anonymkode: 82736...639

  • Liker 1
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Tin de først 

Anonymkode: 3df45...0e4

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (10 minutter siden):

Tin de først 

Anonymkode: 3df45...0e4

Men jeg tenkte mer spesifikt, som AB svarte ovenfor. For eksempel i kjøleskapet over natta, senke dem ned i varmtvann i en vanntett pose etc.

Anonymkode: 0462e...723

AnonymBruker
Skrevet

Kjøleskap over natten er det beste. Trenger du dem kjapt legger du dem på benken til de nesten gjennomtinte, for så å steke dem.

Anonymkode: 5407b...a66

  • Nyttig 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (16 timer siden):

Men jeg tenkte mer spesifikt, som AB svarte ovenfor. For eksempel i kjøleskapet over natta, senke dem ned i varmtvann i en vanntett pose etc.

Anonymkode: 0462e...723

Den beste måten å tine kjøtt på er i en vanntett pose i kaldt vann.

Du kan lese mer her.

  • Nyttig 1
Skrevet

Tiner alltid kjøtt i kaldt vann. Det er det beste. 

  • Nyttig 1
Skrevet

20 min i airfryer eller 30 ish minutter i stekeovn (varierer litt basert på ovn og effekt), vil gi deg saftigere resultat enn stekepanne imo.

Om eneste alternativet er frosne hadde jeg nok droppet helstekning og heller kuttet dem i terninger - da er det en fordel med frossen filet for det er superenkelt å skjære. Lagd en wok, eller kyllingsalat eller fajitas.

  • Nyttig 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...