AnonymBruker Skrevet 19. juni 2023 #1 Skrevet 19. juni 2023 Frosne sådan. Hvordan gjør man det med forberedelser/tilberedning mtp at de er frosne? Tenkte å steke dem hele i stekepanne. Anonymkode: 0462e...723
AnonymBruker Skrevet 19. juni 2023 #2 Skrevet 19. juni 2023 La de tine i kjøleskap over natten eller tine på benken og stek så snart de er ikke er frossne lengere. Anonymkode: 82736...639 1 1
AnonymBruker Skrevet 19. juni 2023 #4 Skrevet 19. juni 2023 AnonymBruker skrev (10 minutter siden): Tin de først Anonymkode: 3df45...0e4 Men jeg tenkte mer spesifikt, som AB svarte ovenfor. For eksempel i kjøleskapet over natta, senke dem ned i varmtvann i en vanntett pose etc. Anonymkode: 0462e...723
AnonymBruker Skrevet 20. juni 2023 #5 Skrevet 20. juni 2023 Kjøleskap over natten er det beste. Trenger du dem kjapt legger du dem på benken til de nesten gjennomtinte, for så å steke dem. Anonymkode: 5407b...a66 1
Brunhilde Skrevet 20. juni 2023 #6 Skrevet 20. juni 2023 AnonymBruker skrev (16 timer siden): Men jeg tenkte mer spesifikt, som AB svarte ovenfor. For eksempel i kjøleskapet over natta, senke dem ned i varmtvann i en vanntett pose etc. Anonymkode: 0462e...723 Den beste måten å tine kjøtt på er i en vanntett pose i kaldt vann. Du kan lese mer her. 1
newman01 Skrevet 20. juni 2023 #7 Skrevet 20. juni 2023 Tiner alltid kjøtt i kaldt vann. Det er det beste. 1
Exinferis Skrevet 20. juni 2023 #8 Skrevet 20. juni 2023 20 min i airfryer eller 30 ish minutter i stekeovn (varierer litt basert på ovn og effekt), vil gi deg saftigere resultat enn stekepanne imo. Om eneste alternativet er frosne hadde jeg nok droppet helstekning og heller kuttet dem i terninger - da er det en fordel med frossen filet for det er superenkelt å skjære. Lagd en wok, eller kyllingsalat eller fajitas. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå