AnonymBruker Skrevet 19. juni 2023 #1 Skrevet 19. juni 2023 Skal prøve meg på å lage hjemmelaget babygrøt, men er dette riktig fremgangsmåte? Blande sammen havremel, hirseflak og vann, og la det stå over natten? Kan det stå på benken feks? Tenker på bakterieoppvekst osv 😂🙈 Anonymkode: 80753...ed8
AnonymBruker Skrevet 19. juni 2023 #2 Skrevet 19. juni 2023 Jeg setter det i kjøleskap. Anonymkode: a6d4c...9f8
AnonymBruker Skrevet 19. juni 2023 #3 Skrevet 19. juni 2023 Er vel ikke noen "riktig" måte å lage grøt på, selv om det er mange sterke meninger Anonymkode: b0da0...7bd 1
AnonymBruker Skrevet 19. juni 2023 #4 Skrevet 19. juni 2023 Vi stavmikset havregryn og lagde helt vanlig grøt med havremelk som alle barna kunne spise. Hadde oppi litt fruktpure til babyen. Anonymkode: 6c4c5...2f9
AnonymBruker Skrevet 19. juni 2023 #5 Skrevet 19. juni 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Vi stavmikset havregryn og lagde helt vanlig grøt med havremelk som alle barna kunne spise. Hadde oppi litt fruktpure til babyen. Anonymkode: 6c4c5...2f9 Men de må jo få i seg jern.. det er ikke nok med bare havregryn da. Anonymkode: 97e4a...68f
AnonymBruker Skrevet 19. juni 2023 #6 Skrevet 19. juni 2023 AnonymBruker skrev (27 minutter siden): Men de må jo få i seg jern.. det er ikke nok med bare havregryn da. Anonymkode: 97e4a...68f Da kan jo barnet få leverpostei, fisk, kjøtt, egg, nøtter og andre ting som er rike på jern? Både havre og hirse holdes for å være ganske jernrike korn. Anonymkode: b0da0...7bd 2
AnonymBruker Skrevet 19. juni 2023 #7 Skrevet 19. juni 2023 Brukte havremel og vann, og litt frukt. Har ikke stavmikser, derfor ferdig havremel. Havremelk er vel stort sett havre og vann. Mine barn likte ikke hirse, derfor ikke brukt det. Anonymkode: 03179...659
AnonymBruker Skrevet 19. juni 2023 #8 Skrevet 19. juni 2023 Havremel i vann over natta. Koker i minst 5 minutt. Har i litt morsmelk og litt olje, og fruktpuré. Server. Anonymkode: 9601a...f10
AnonymBruker Skrevet 19. juni 2023 #9 Skrevet 19. juni 2023 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Havremel i vann over natta. Koker i minst 5 minutt. Har i litt morsmelk og litt olje, og fruktpuré. Server. Anonymkode: 9601a...f10 Lar kjelen stå i kjøleskapet over natta før jeg koker opp. Anonymkode: 9601a...f10
AnonymBruker Skrevet 19. juni 2023 #10 Skrevet 19. juni 2023 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Havremel i vann over natta. Koker i minst 5 minutt. Har i litt morsmelk og litt olje, og fruktpuré. Server. Anonymkode: 9601a...f10 Hvor mye havremel og hvor mye vann? Kan jeg ha i morsmelkerstatning? (Ammer ikke) Anonymkode: 22cdf...8f1
Snekkerfruen Skrevet 19. juni 2023 #11 Skrevet 19. juni 2023 AnonymBruker skrev (11 timer siden): Skal prøve meg på å lage hjemmelaget babygrøt, men er dette riktig fremgangsmåte? Blande sammen havremel, hirseflak og vann, og la det stå over natten? Kan det stå på benken feks? Tenker på bakterieoppvekst osv 😂🙈 Anonymkode: 80753...ed8 Sjekk ut ida gran jansen sitt innlegg på instagram med grøt fra gro gro norge, den var kjempeenkel å lage og veldig god!
RockyRose Skrevet 19. juni 2023 #12 Skrevet 19. juni 2023 https://idagranjansen.com/oppskrifter/babygrot-med-aprikosmos Eg syns denne er god. Eg tek også oppi 1 ts eplecidereddik når eg blautlegg, for å gjere grauten lettare fordøyeleg. Brukar også egg/eggeplomme og nøttemjøl for meir fett og næringsstoff, og toppar med litt meir c-vitamin for å styrke jernopptaket. T.d bringebær er veldig godt i denne 1
AnonymBruker Skrevet 21. juni 2023 #13 Skrevet 21. juni 2023 AnonymBruker skrev (På 19.6.2023 den 19.18): Hvor mye havremel og hvor mye vann? Kan jeg ha i morsmelkerstatning? (Ammer ikke) Anonymkode: 22cdf...8f1 Hvis du lager en porsjon så ville jeg tatt en toppet spiseskje med mel og dekk det med vann. Det kommer til å bli mer enn en porsjon, men jeg synes det er best om det er litt volum i gryta. Ha i mer vann etter hvert som det koker og tykner, til du får rett konsistens. Morsmelkerstatning er helt topp det. Ha det i på slutten, ikke når det koker men når grøten egentlig er ferdig. Anonymkode: 9601a...f10 1
AnonymBruker Skrevet 21. juni 2023 #14 Skrevet 21. juni 2023 AnonymBruker skrev (41 minutter siden): Hvis du lager en porsjon så ville jeg tatt en toppet spiseskje med mel og dekk det med vann. Det kommer til å bli mer enn en porsjon, men jeg synes det er best om det er litt volum i gryta. Ha i mer vann etter hvert som det koker og tykner, til du får rett konsistens. Morsmelkerstatning er helt topp det. Ha det i på slutten, ikke når det koker men når grøten egentlig er ferdig. Anonymkode: 9601a...f10 Takk 😄 Anonymkode: 22cdf...8f1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå