Nattens rytter Skrevet 15. juni 2023 #1 Skrevet 15. juni 2023 Med alt skriveriet om kor helsesamt taurin er dei siste vekene, so er det kanskje dags å nytta meir nori i kvardagskosten? I Japan er det mange som har onigiri som nistemat kvar dag - noko som me mellom anna ser i den populære TV-serien Bokura no Shokutaku. https://www.altasiatisk.no/2020/05/onigiri/
Nattens rytter Skrevet 15. juni 2023 Forfatter #2 Skrevet 15. juni 2023 Nori, the papery-like seaweed product used in making sushi, has up to 1,300 milligrams of taurine per 100 grams. https://www.science.org/doi/10.1126/science.adi3025 https://www.nature.com/articles/d41586-023-01910-4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå