Gå til innhold

Stekt kylling - nedkjøling og oppbevaring


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hei! 
Skal lage pastasalat med kylling, bacon og karridressing (basert på creme fraiche) i morgen. For å spare litt tid har jeg stekt kyllingfiletene nå i kveld (tar bacon og pasta i morgen), men siden jeg aldri har laget opp dette på forhånd lurer jeg på hvordan jeg skal gjøre det med nedkjøling og oppbevaring til i morgen, for at kyllingen skal holde seg best mulig. 
 

Kan jeg vakuumpakke kyllingfiletene mens det fortsatt er litt varme i de (20 min eller mer siden de kom ut fra airfryeren), eller bør jeg la de kjøle helt ned til romtemperatur før jeg vakuumpakker og legger de i kjøleskapet? 

Anonymkode: 133e1...b85

AnonymBruker
Skrevet

Ikke vakumpakk stekt eller tinet kylling, da suger du safta ut av de. 

La kjøle ned og surr inn i tykt lag plastfolie. Legg i fryser eller nederst i kjøleskapet. 

Aller best er å oppbevare de i saus i kjøleskap ellers kan de fort bli tørre 

Anonymkode: 655bd...e92

Skrevet
AnonymBruker skrev (17 minutter siden):

Ikke vakumpakk stekt eller tinet kylling, da suger du safta ut av de. 

La kjøle ned og surr inn i tykt lag plastfolie. Legg i fryser eller nederst i kjøleskapet. 

Aller best er å oppbevare de i saus i kjøleskap ellers kan de fort bli tørre 

Anonymkode: 655bd...e92

Oi, takk! Da skal jeg la vakuumpakkeren få ligge i fred. 😅

Men bør de være helt avkjølt før jeg legger de kaldt, eller går det bra med litt lunk? 🤔

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...