Gå til innhold

Hva er det beste du spiser på grillen?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Og hva slags tilbehør serverer du til?

Anonymkode: bb47e...03c

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Grillribbe i pitaprød med potetsalat/ evt grilla grønnsaker.

  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet

Er veldig glad i salater med grillet frukt og ost! Feks grillet vannmelon og fetasalat eller grillet nektarin og mozzarellasalat. Halloumi er også en slager. 

Anonymkode: c727a...181

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Hjemmelaget soppburger med sesam løkringer, grillet ananas med chili og blank potetsalat 

Anonymkode: 69a39...1f1

AnonymBruker
Skrevet

Det beste jeg spiser på grillen må være grillmaten. Badabom tssssj.

Anonymkode: 8753a...709

  • Nyttig 1
Skrevet

Spare ribs, med potetsalat, maiskolbe og en grønnsalat. 

Skrevet

Spare ribs, koteletter, burger, maiskolbe, mmm!

Skrevet

Jeg syns det aller beste er grillbein som har kokt en stund med krydder så de blir gode og møre. Så sauses de inn med hjemmelaget grillsaus, grilles og gnafses. Hjemmelaget potetsalat, stekte tomater og maiskolber er et must ved siden av.

  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet

Nakkekoteletter, entrecôte. Krydret grillribbe. Egentlig alt kjøtt som har en del fett på seg, det blir saftig og godt.

Elsker hjemmelaget potetsalat eller salat med hjemmelaget hvitløksdressing til. Hvis jeg ikke orker å lage potetsalat, så er kokt potet med kryddersmør godt til. 

Anonymkode: a9b87...8f6

  • Liker 1
Skrevet

.I utgangspunktet tenker jeg at «alt blir bedre på grill». Det meste av proteiner og grønnsaker kan med fordel grilles, aller helst kullgrill 🤩 Som tilbehør synes jeg grønnsakspakker er et must, eller runde tynne «disker» med søtpotet. Og lite slår vel grillet sjøkreps med hvitløkssmør!

Det beste jeg får på grillen er i midlertid det jeg har spist hver eneste gang jeg er i Asia - helgrillet fisk. Ofte med noe chili, hvitløk og sitrongress i buken av fisken, grilles på begge sider til sprøtt skinn. Og hvor man bare kan spise kjøttet rett av fisken.Da er jeg i himmelen 🙏

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Skrevet

Kyllingfilet :D

  • Liker 1
Skrevet

Selvkryddret grillribbe med selvlaget salat eller ris.

AnonymBruker
Skrevet

Sommerkoteletter og maiskolber. Tilbehør er grønne salater og kryddersmør. 

Anonymkode: cc3d2...b07

Skrevet (endret)

Jeg er ikke så fan av sånn "tinas køken- alt kan grillas" (hun blonde svensken som skulle grille alle grønnsaker fra salatblad til persille). Grillmat er for meg kjøtt! Alt fra litt bedre pølser til svinefilet. Grillspyd og hamburgere. Har aldri vært fan av spareribs men ellers er det meste digg. Av tilbehør er det aldri feil med en hjemmelaget potetsalat, litt salat selvsagt og jeg er en sucker for dressinger og dipp, fra rømmedressing til spicy dipp og gjerne en spicy oste dressing, da er jeg i himmelen :bolledeig:

Endret av skreppamedleppa
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Kjøttet er stjernen. Er kjøttet bra nok, så trenger det ingen tilbehør. Min favoritt er en god biff stekt på kullgrill til den er medium rare. Bruk gjerne grilltermometer.

Anonymkode: 594b4...698

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Jeg synes faktisk flintstek er veldig godt. Den pleier å bli saftig og fin. Er ikke så glad i den fettranden rundt kjøttet, så den skjærer jeg bort når kjøttet er stekt. 

Anonymkode: b2153...8d6

AnonymBruker
Skrevet

Kyllingpølser er vel omtrent det eneste jeg liker som blir bra på grill. Er ikke noen stor fan av grilling. Mye stress, brent og halvkald mat (hvis det i det hele tatt er noe som ikke er sausa inn i marinader som jeg ikke tåler). Ender som regel opp med å bare spise salat.

Anonymkode: ae4a4...406

AnonymBruker
Skrevet

Piri piri kylling med asiatisk salat 😋

Anonymkode: 17a24...9eb

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Piri piri kylling med asiatisk salat 😋

Anonymkode: 17a24...9eb

Piripirikylling er kjempegodt. Har du en god oppskrift?

  • Liker 1
Skrevet (endret)

Bratwurst-pølser med dressing laget av ketchup, majones og sennep. :spise:

Liker pølser både pga smaken og fordi det er det eneste jeg klarer å grille. 

Edit: Jeg er også veldig glad i sprøstekt løk til pølsene mine. Av pølsebrød foretrekker jeg brioche og som lumper er  Lisbets potetkaker best. 

Endret av SVK

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...