Gå til innhold

Marsipanlokk


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som kan gi meg tips om hvordan man ikke får marsipanlokket til å se klissete ut?

Synes dette er litt uapetittelig nemlig.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bruk marsipanen du får på Rema 1000 (husker ikke hva den heter), den er ikke klissete i det hele tatt :)

Skrevet

Jeg bruker melis.

Gjest Gjest_Tiril_*
Skrevet

Jeg drysser på melis som jeg pensler utover med liten kost, da blir "glansen" borte. Enklest å gjøre før du legger marsipanen på kaka..

Lykke til!

Skrevet

Har brukt melis før og jeg syntes det etter kort tid blei klissete, men mel har jeg ennå ikke prøvd. Får prøve det. Takk for tips alle sammen :bukke:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...