Vendelin Skrevet 10. januar 2006 #1 Skrevet 10. januar 2006 Noen som kan gi meg tips om hvordan man ikke får marsipanlokket til å se klissete ut? Synes dette er litt uapetittelig nemlig.
summer25 Skrevet 10. januar 2006 #3 Skrevet 10. januar 2006 Bruk marsipanen du får på Rema 1000 (husker ikke hva den heter), den er ikke klissete i det hele tatt
Gjest Gjest_Tiril_* Skrevet 10. januar 2006 #5 Skrevet 10. januar 2006 Jeg drysser på melis som jeg pensler utover med liten kost, da blir "glansen" borte. Enklest å gjøre før du legger marsipanen på kaka.. Lykke til!
Vendelin Skrevet 10. januar 2006 Forfatter #6 Skrevet 10. januar 2006 Har brukt melis før og jeg syntes det etter kort tid blei klissete, men mel har jeg ennå ikke prøvd. Får prøve det. Takk for tips alle sammen :bukke:
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå