AnonymBruker Skrevet 2. juni 2023 #1 Skrevet 2. juni 2023 Har bakt sjokoladekake i langpanne som skal serveres 14 tida i morgen. Skal jeg sette på glasur i dag eller i morgren? Hva er best Anonymkode: 8bd1d...29c
isw Skrevet 2. juni 2023 #2 Skrevet 2. juni 2023 Jeg pleier å gjøre det dagen før men det spiller egentlig ingen rolle.
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2023 #3 Skrevet 2. juni 2023 Nå. Mens kaken er halvlunkent Anonymkode: bdad2...366
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2023 #4 Skrevet 2. juni 2023 isw skrev (5 minutter siden): Jeg pleier å gjøre det dagen før men det spiller egentlig ingen rolle. AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Nå. Mens kaken er halvlunkent Anonymkode: bdad2...366 Pleier dere å avkjøle glasuren før den skal smøres på kaka? Anonymkode: 8bd1d...29c
isw Skrevet 2. juni 2023 #5 Skrevet 2. juni 2023 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Pleier dere å avkjøle glasuren før den skal smøres på kaka? Anonymkode: 8bd1d...29c Jeg pleier å lage glasur med romtemperert smør, melis, kakao, Oboy og litt kaffe. Altså en kald smørkrem. Bruker ikke å varme glasuren. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå