Gå til innhold

Sette på glasur i dag eller i morgen?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har bakt sjokoladekake i langpanne som skal serveres 14 tida i morgen.

Skal jeg sette på glasur i dag eller i morgren?

Hva er best

Anonymkode: 8bd1d...29c

Skrevet

Jeg pleier å gjøre det dagen før men det spiller egentlig ingen rolle.

AnonymBruker
Skrevet

Nå. Mens kaken er halvlunkent 

 

Anonymkode: bdad2...366

AnonymBruker
Skrevet
isw skrev (5 minutter siden):

Jeg pleier å gjøre det dagen før men det spiller egentlig ingen rolle.

 

AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Nå. Mens kaken er halvlunkent 

 

Anonymkode: bdad2...366

Pleier dere å avkjøle glasuren før den skal smøres på kaka?

Anonymkode: 8bd1d...29c

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

 

Pleier dere å avkjøle glasuren før den skal smøres på kaka?

Anonymkode: 8bd1d...29c

Jeg pleier å lage glasur med romtemperert smør, melis, kakao, Oboy og litt kaffe. Altså en kald smørkrem. Bruker ikke å varme glasuren.

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...