Gå til innhold

Tips til enkle småretter?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har blitt invitert i selskap hvor alle skal ta med en smårett. Jeg er ikke så god på kjøkkenet, spiser sunne, men kjedelige middager til vanlig. Jeg ønsker derfor så mange tips jeg kan få til enkle småretter. 🙏

Anonymkode: 150e2...ac9

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

tacolefser med kremost, spekeskinke og ruccula rulla sammen og kutta i biter

Ost, kjeks og druer

Asparges stekt i ovn surra i bacon

Spekepølse- og ostebiter på tannpirker

Grillspyd

AnonymBruker
Skrevet

Asparges galette(2-4 porsjoner)

1 butterdeigsplate 
10 miniasparges
dæsj olivenolje
litt flaket havsalt
nykvernet peppermiks

1.Ta butterdeigen ut av fryseren og la den tine i ca 20 min. Kjevle til den er nesten halvparten så bred.
2.Vask og rens aspargesene. Legg dem side ved side oppå butterdeigen.
Spre over et godt dryss med havsalt og nykvernet pepper.
3.Sprinkle over litt olivenolje.
4.Stek  på 225 grader i 15 min, til den er gyllen, sprø og oppfluffet                                     5.Kutt den i biter

 

Anonymkode: 35fdc...c61

AnonymBruker
Skrevet

Kanapeer med kremost/røkelaks, brie/spekeskinke. Noe grønt på toppen. 

Scampi stekt i hvitløk og chili 

Minibruschetta (bruk baguette og skjær i skiver). Tomatsalat og evt mosarella som fyll. Fyllet ville jeg tatt på med en skje rett før servering så brødet ikke blir mykt. 

Hummus og grønnsaksstaver 

Chorizo og manchego 

Oliven, ulike typer 

 

Anonymkode: a3ec2...6ac

AnonymBruker
Skrevet

Ville kjøpt inn 2-3 gode oster, 1-2 marmelader eller frukt/bær og kjeks eller baguette. 

Anonymkode: 0fcfe...88c

  • Liker 1
Skrevet

Cocktailpinner med cherrytomat, mozarellakuler og basilikumblader.

image.thumb.png.bf267462745129c814f315ad86534c95.png

  • Liker 3
Skrevet
Bingo Bongo skrev (12 timer siden):

Cocktailpinner med cherrytomat, mozarellakuler og basilikumblader.

image.thumb.png.bf267462745129c814f315ad86534c95.png

Jeg liker ikke tomat og mozarelle spesielt godt, men dette var jo nydelig anrettet! Skulle ønske jeg syns mozarella smaker noe, men for meg er det nesten som å spise gummi. :ler:

Jeg kunne funnet på å lage minipizzaer og tatt med. De kan være gode selv om de ikke er varme når de serveres.

  • Liker 1
Skrevet

Stek en pai eller et focaccia brød.

  • Liker 2
Skrevet

Dere bør absolutt ha en oversikt mellom gjestene om hvem som tar med hva!

Men tortillaruller med fyll er populært. De kan fylles med kremost og spekeskinke eller røykalaks. Eller med eple og mangobiter. Eller spinat og soltørkede tomater. Bare fantasien stopper deg her :)

Ovnsbakt omelett, kuttet i små firkanter.

Dadler, asparges eller kyllinglever rullet i bacon.

Kjøttboller i tomatsaus

Kyllingvinger og dip

Foccacia

Ett brett med spekemat

Brokkolisalat

Pastasalat

Potetsalat, enten kremet, oljet eller tomatisert.

Brucetta med tomatsalat

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Har gjestene noen kostholdsrestriksjoner? 

Anonymkode: c2f5e...99f

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Bacondadler, foccacia med aioli, mozzerella og tomat salat, Squash i skiver med valnøtter, olivenolje, fetaost og mynteblader. Pizzastykke med hvit saus med ruccula og spekeskinke som topping . ost  og kjeks med fikensylte/chilisylte/ripssylte og druer.nachos i store muffinsform med Guacomole og Salsa til. 

Anonymkode: 671ef...950

AnonymBruker
Skrevet

Jeg liker å ta med mat som krever minst mulig arbeid i tilberedningen:

  • Et fat med oppskåret røkelaks og eggerøre. 
  • Et fat med spekemat og eggerøre.
  • Serranoskinke og melon
  • Kyllingvinger 

Anonymkode: 1f6e6...ff2

  • Liker 1
Skrevet

Jeg tenker at det er vesentlig for alle å vite hva andre tar med for å få en viss variasjon. Dessuten lettere å gi råd da. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...