Brunhilde Skrevet 27. mai 2023 #2 Skrevet 27. mai 2023 AnonymBruker skrev (33 minutter siden): Hva liker du best? Anonymkode: 7dc21...08d Purre. Jeg liker den litt søte smaken som kommer frem ved varmebehandling. 1
Capazitet Skrevet 27. mai 2023 #3 Skrevet 27. mai 2023 Vårløken er litt mildare og friskare syns eg 1
AnonymBruker Skrevet 28. mai 2023 #4 Skrevet 28. mai 2023 Liker begge,til litt forskjellig bruk. Purre varmebehandlet i saus,grateng eller stekt i smør. Vårløk rå,gjerne som topping på asiatiske retter. Anonymkode: b0f2e...3a3 9
AnonymBruker Skrevet 29. mai 2023 #5 Skrevet 29. mai 2023 Purre stekt i smør i lapskausen🤤🤤🤤🤤 Anonymkode: e2c17...f59
AnonymBruker Skrevet 29. mai 2023 #6 Skrevet 29. mai 2023 Vårløk. Jeg liker ikke smaken på purre, men vårløk er mild og god. Anonymkode: 8b7ed...607 2
c_buk Skrevet 29. mai 2023 #7 Skrevet 29. mai 2023 Det er såpass ulike råvarer at jeg ikke forstår sammenligningen. Så foretrekker ikke den ene over den andre. Men er glad i både purre og vårløk da. 4 1
Daria Skrevet 29. mai 2023 #8 Skrevet 29. mai 2023 Jeg synes vårløk smaker bedre, dessuten er størrelsen mye mer praktisk i en enkelthusholdning... 1
AnonymBruker Skrevet 29. mai 2023 #9 Skrevet 29. mai 2023 Vårløk smaker mye bedre ! Anonymkode: a7490...195
AnonymBruker Skrevet 29. mai 2023 #12 Skrevet 29. mai 2023 Det er jo to forskjellige produkt som jeg bruker til forskjellig ting. Anonymkode: c75a2...779 3
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2023 #16 Skrevet 30. mai 2023 Luftløk er min favoritt, nr 2 er vårløk. Anonymkode: cecd0...509
Lafamiglia Skrevet 30. mai 2023 #17 Skrevet 30. mai 2023 De er såpass forskjellige at det for meg blir et meningsløst spørsmål. Purre spiser jeg for eksempel aldri rå, mens jeg vanligvis bruker vårløken rå. Jeg bruker av og til vårløk i asiatisk eller meksikansk mat, men aldri purre. Til gjengjeld bruker jeg purre mye i europeisk mat, spesielt i kombinasjon med fløte, eller i quiche. Så: merkelig spørsmål.
Ullvott Skrevet 31. mai 2023 #18 Skrevet 31. mai 2023 Vårløk. Ikke at jeg ikke liker purre, men jeg synes vårløk både smaker bedre og er mer anvendelig. Jeg kan fint erstatte purre med vårløk, men erstatter aldri vårløk med purre. Purre kan fort bli litt for dominerende, og dessuten skal det lite til før jeg får mageknip av det.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå