Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hva liker du best?

Anonymkode: 7dc21...08d

Videoannonse
Annonse
Skrevet
AnonymBruker skrev (33 minutter siden):

Hva liker du best?

Anonymkode: 7dc21...08d

Purre. Jeg liker den litt søte smaken som kommer frem ved varmebehandling.

  • Liker 1
Skrevet

Vårløken er litt mildare og friskare syns eg

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Liker begge,til litt forskjellig bruk. Purre varmebehandlet i saus,grateng eller stekt i smør. Vårløk rå,gjerne som topping på asiatiske retter. 

Anonymkode: b0f2e...3a3

  • Liker 9
AnonymBruker
Skrevet

Purre stekt i smør i lapskausen🤤🤤🤤🤤

Anonymkode: e2c17...f59

AnonymBruker
Skrevet

Vårløk. Jeg liker ikke smaken på purre, men vårløk er mild og god.

Anonymkode: 8b7ed...607

  • Liker 2
Skrevet

Det er såpass ulike råvarer at jeg ikke forstår sammenligningen. Så foretrekker ikke den ene over den andre. Men er glad i både purre og vårløk da.

  • Liker 4
  • Nyttig 1
Skrevet

Jeg synes vårløk smaker bedre, dessuten er størrelsen mye mer praktisk i en enkelthusholdning...

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Vårløk smaker mye bedre !

Anonymkode: a7490...195

AnonymBruker
Skrevet

Vårløk.

Anonymkode: 198a6...d5c

AnonymBruker
Skrevet

Det er jo to forskjellige produkt som jeg bruker til forskjellig ting.

Anonymkode: c75a2...779

  • Liker 3
Skrevet

Ja takk, begge deler 😁

Skrevet

Hvert til sitt bruk.

AnonymBruker
Skrevet

Vårløk 

Anonymkode: 3cf0e...570

AnonymBruker
Skrevet

Luftløk er min favoritt, nr 2 er vårløk. 

Anonymkode: cecd0...509

Skrevet

De er såpass forskjellige at det for meg blir et meningsløst spørsmål. Purre spiser jeg for eksempel aldri rå, mens jeg vanligvis bruker vårløken rå. Jeg bruker av og til vårløk i asiatisk eller meksikansk mat, men aldri purre. Til gjengjeld bruker jeg purre mye i europeisk mat, spesielt i kombinasjon med fløte, eller i quiche. 

Så: merkelig spørsmål.

Skrevet

Vårløk.

Ikke at jeg ikke liker purre, men jeg synes vårløk både smaker bedre og er mer anvendelig. Jeg kan fint erstatte purre med vårløk, men erstatter aldri vårløk med purre. Purre kan fort bli litt for dominerende, og dessuten skal det lite til før jeg får mageknip av det. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...