Kitty Odis Skrevet 25. mai 2023 #1 Skrevet 25. mai 2023 Skorpen sprekker. Lurer på om jeg steker brød for lenge eller hva årsaken kan være...?
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2023 #2 Skrevet 25. mai 2023 Du kan skjære små snitt i skorpen. Problemet er luft som bygger seg opp, som presser skorpen opp. Så om du skjærer noen snitt, enten på skrå eller et på langs, hjelper det. Det er derfor man ofte ser brød med snitt - i det er ikke bare for pynt Anonymkode: 3e428...846
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2023 #3 Skrevet 25. mai 2023 For lite etterheving i tillegg til noe tørr/kompakt deig Anonymkode: 881e6...547
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2023 #4 Skrevet 25. mai 2023 Bruk kald væske og elt lenge. La brødene heve lenge og lag små snitt før du steker. Anonymkode: 8a0a0...f3b
Kitty Odis Skrevet 25. mai 2023 Forfatter #5 Skrevet 25. mai 2023 Tusen takk alle sammen jeg skal prøve alle tipsene Ts
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå