Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Skorpen sprekker. Lurer på om jeg steker brød for lenge eller hva årsaken kan være...? 

20230525_073810.jpg

AnonymBruker
Skrevet

Du kan skjære små snitt i skorpen. Problemet er luft som bygger seg opp, som presser skorpen opp. Så om du skjærer noen snitt, enten på skrå eller et på langs, hjelper det. Det er derfor man ofte ser brød med snitt - i det er ikke bare for pynt :)

Anonymkode: 3e428...846

AnonymBruker
Skrevet

For lite etterheving i tillegg til noe tørr/kompakt deig

Anonymkode: 881e6...547

AnonymBruker
Skrevet

Bruk kald væske og elt lenge. La brødene heve lenge og lag små snitt før du steker. 

Anonymkode: 8a0a0...f3b

Skrevet

Tusen takk alle sammen :) jeg skal prøve alle tipsene

Ts 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...