Gå til innhold

Kan man bruke rå kjøttdeig på ferdig pizzabunn?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Kan man det?

Pizzaen skal ikke stekes mer enn 10-12 minutter. Blir kjøttdeigen godt stekt på så kort tid?

Den skal stekes på 220 grader på varmluft. Pizzabunnen er fra Eldorado og  har vært fryst

Anonymkode: c71bb...273

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Pleier å steke kjøttdeigen først uansett pizzadeig. 

Men kjøttdeigen blir nok gjennomstekt ja.

Anonymkode: 1b961...9d4

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Vet ikke, men kjøttdeigen blir uansett bedre av å få litt stekeskorpe synes jeg ihvertfall. Merker tydelig forskjell når kjøttdeigen blir stekt eller bare kokt i diverse gryteretter o.l.

Anonymkode: 059e5...744

  • Liker 3
Skrevet

Ville stekt kjøttdeigen, jeg. Slipper å klå på den ved å spre rått kjøtt utover bunnen + at du får mye mer smak i kjøttet i panna

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (7 minutter siden):

Blir kjøttdeigen godt stekt på så kort tid?

vil ikke kjøttdeigen slippe masse væske og vann som da trekker ned i deigen ? 

Jeg steker alltid kjøttdeigen godt før jeg bruker den på pizza, for da kan jeg krydre den masse og steke vekk mye av det vannet som er i den, 

Anonymkode: b1af2...0bb

  • Liker 1
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Tja, meget mulig det går fint. Bare rett fra kjølig til pizzaen og så i ovnen da, ikke la den ligge lenge tilfelle den ikke blir 100% gjennomstekt. Men jeg elsker feks tartar av rå kjøttdeig, så skader ikke om den er bare nesten gjennomstekt så lenge den kommer rett fra kjøleskapet og spises rett etter steking😊

Anonymkode: af35b...23c

AnonymBruker
Skrevet

Ville ikke gjort det, du risikerer at kjøttdeigen ikke blir ordentlig stekt evt ujevnt, og vannet/saften den slipper vil ødelegge deigen. 

 

Varmebehandler alltid kjøttet før jeg legger det oppi pizzadeigen

Anonymkode: f8817...f97

AnonymBruker
Skrevet

Har alltid kjøttdeigen på rå jeg. Slik gjør de fleste pizzasjapper det også.

Legger den oppå osten da, såklart.

Anonymkode: bb966...bf2

  • Liker 3
Skrevet

Kjøttdeig bør du steke før du har den på pizzabunnen. Rent biffkjøtt behøver ikke være gjennomstekt, men kjøttdeig bør det. 

  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Steker alltid kjøttdeigen før jeg legger den på pizzaen.

Anonymkode: 5ccf5...dd5

AnonymBruker
Skrevet

Så mange som har svart at det er lurt å steke den først. Da gjør jeg det 🙂

TS

Anonymkode: c71bb...273

AnonymBruker
Skrevet

Du kan fint bruke rå kjøttdeig på pizza. 

Anonymkode: 2f184...086

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
Grüner skrev (30 minutter siden):

Kjøttdeig bør du steke før du har den på pizzabunnen. Rent biffkjøtt behøver ikke være gjennomstekt, men kjøttdeig bør det. 

Det blir gjennomstekt i ovnen 😊👍🏼

Anonymkode: 2f184...086

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Nei den må stekes først separat. Blir ikke stekt rå i ovn 

Anonymkode: 90b69...409

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (35 minutter siden):

vil ikke kjøttdeigen slippe masse væske og vann som da trekker ned i deigen ? 

Jeg steker alltid kjøttdeigen godt før jeg bruker den på pizza, for da kan jeg krydre den masse og steke vekk mye av det vannet som er i den, 

Anonymkode: b1af2...0bb

Nei..?🤔 tror ikke det. Får alltid god og bunn. 

Anonymkode: 2f184...086

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Nei..?🤔 tror ikke det. Får alltid god og bunn. 

Anonymkode: 2f184...086

*myk og sprø, skulle det stå 

Anonymkode: 2f184...086

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Nei den må stekes først separat. Blir ikke stekt rå i ovn 

Anonymkode: 90b69...409

Joda… 

Anonymkode: 2f184...086

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...