Nelle Skrevet 8. januar 2006 #1 Skrevet 8. januar 2006 Hva er karripasta, og hvordan lager jeg det? Skal lage en suppe, og der står det at det skal være 2 ss karripasta. Håper noen kan hjelpe! Nelle
Gjest piaf Skrevet 8. januar 2006 #2 Skrevet 8. januar 2006 Karripasta lages vanligvis ved at man først rister div. tørre krydder i tørr panne, og så surrer lenge i olje sammen med most/finhakket (i foodprocessor eller morter) løk, hvitløk, chili og frisk ingefær. Oftest skal pastaen også inneholde litt eddik eller annen syre. Det finnes mange ulike oppskrifter på karripasta, avhengig av retten en lager. Men når det bare står 2 ss karripasta i en oppskrift, regner jeg vel med at det dreier seg om ferdigkjøpt currypaste på glass?
Nelle Skrevet 8. januar 2006 Forfatter #3 Skrevet 8. januar 2006 Jeg skal sjekke om jeg får kjøpt karripasta på glass. Håper det - virker dumt å bruke så mye tid på å lage noe man bare skal ha 2 ss av :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå