AnonymBruker Skrevet 22. mai 2023 #1 Skrevet 22. mai 2023 Har ett godt stykke entrecôte, og dama liker desverre kun gjennomstekt kjøtt, og jeg nekter å helsteke en fin entrecôte gjennomstekt. Så har noen her noen bra tips til en rett med strimlet biff? Ikke biff stroganoff eller wok Anonymkode: 9b96b...5b9 1
visp Skrevet 22. mai 2023 #2 Skrevet 22. mai 2023 Denne er veldig god: https://idefull.no/matfor2-pasta-kremete-soppsaus-entrecote/ 1
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2023 #3 Skrevet 22. mai 2023 Thsisalat med biff, pho (vietnamesisk suppe), oksegryte. Anonymkode: 18700...f39
Brunello Skrevet 22. mai 2023 #4 Skrevet 22. mai 2023 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Har ett godt stykke entrecôte, og dama liker desverre kun gjennomstekt kjøtt, og jeg nekter å helsteke en fin entrecôte gjennomstekt. Så har noen her noen bra tips til en rett med strimlet biff? Ikke biff stroganoff eller wok Anonymkode: 9b96b...5b9 Hadde samme problemet for snart 30 år siden. Det gjelder å trene. De aller fleste liker medium stekt kjøtt best om det er tilbredt riktig. La kjøttet hvile minst 15 minutter. Da er kjøttet saftig og ikke blodig selv om det ikke er gjennomstekt. Min kone kan i dag ikke fordra gjennomstekt biff. 2
mannssjåvinistisk Skrevet 22. mai 2023 #5 Skrevet 22. mai 2023 (endret) Lag deg heller en flott biff når du er alene engang. Ikke noe vits i å sløse et godt styke entrecote som strimlet biff. Du merker ikke noe særlig forskjell fra billigere kjøttstykker som er strimlet. Endret 22. mai 2023 av mannssjåvinistisk 2
Taluno Skrevet 23. mai 2023 #8 Skrevet 23. mai 2023 noen gryteretter: Boeuf Bourguignon | Oppskrift - MatPrat Edels Mat & Vin: Crock-Pot Italiensk Biffgryte ✿ (edelsmatvin.blogspot.com) Sjømannsbiff | Oppskrift - MatPrat Oksekasserolle | Oppskrift - MatPrat Ellers kan du lage taco, pizza, wraps, pasta... Kremet pasta med biff og sopp | Oppskrift | Meny.no Pasta med entrecôte og gorgonzola - MatPrat Jeg bruker ofte ulike oppskrifter beregnet på lammekjøtt som base, og bruker den typen kjøtt jeg finner som er rimelig. 2
NakenPanda Skrevet 23. mai 2023 #9 Skrevet 23. mai 2023 Biffstrimler med Bernaisesaus og potet. En klassiker
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2023 #10 Skrevet 23. mai 2023 Takk for tips. Biffen er vel ca 5cm tykk, så blir til at jeg skjærer den i 2, og lager skosåle til henne 😅 Anonymkode: 9b96b...5b9
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2023 #11 Skrevet 23. mai 2023 Brunello skrev (12 timer siden): Hadde samme problemet for snart 30 år siden. Det gjelder å trene. De aller fleste liker medium stekt kjøtt best om det er tilbredt riktig. La kjøttet hvile minst 15 minutter. Da er kjøttet saftig og ikke blodig selv om det ikke er gjennomstekt. Min kone kan i dag ikke fordra gjennomstekt biff. Ja, tenker litt det samme, men hun er så sta, så vil nok ikke klare å få henne til å prøve en gang. Tviler egentlig det er smaken som er problemet, men noe psykologisk med at det er ekkelt med "rått" kjøtt. Men skal prøve å overbevise henne TS Anonymkode: 9b96b...5b9
Tantemor Skrevet 23. mai 2023 #13 Skrevet 23. mai 2023 I Tinas kyllingpanne kan man fint bruke svinestrimler istedet for kylling. Det er en pastarett som har litt bedre saus enn den vanlige bolognesen. Nydelig, om dere liker pasta. Ellers bruker jeg alltid svinestrimler i Amerikansk gryterett istedet for kjøttdeig. Det er knallgodt. Ellers kan du jo koke ris og bruke peppersaus da. Steke strimlene med litt løk og paprika.
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2023 #14 Skrevet 24. mai 2023 Beef chop suey. Kjempegodt hjemmelaget. Mariner kjøttet i bakepulver. Anonymkode: 6adb4...92d
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2023 #15 Skrevet 24. mai 2023 Maskinfører skrev (På 23.5.2023 den 0.50): WOK 😃 Les hi en gang til… Anonymkode: b5a50...110 1
Maskinfører Skrevet 24. mai 2023 #16 Skrevet 24. mai 2023 AnonymBruker skrev (31 minutter siden): Les hi en gang til… Anonymkode: b5a50...110 Ja skal det 😃
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2023 #17 Skrevet 24. mai 2023 Jeg støtter forslaget om thaisalat med biff. Friskt og godt. Anonymkode: cc9dd...65a
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå