Gå til innhold

Tips til rett med strimlet biff?


Fremhevede innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har ett godt stykke entrecôte, og dama liker desverre kun gjennomstekt kjøtt, og jeg nekter å helsteke en fin entrecôte gjennomstekt.

Så har noen her noen bra tips til en rett med strimlet biff? Ikke biff stroganoff eller wok 

Anonymkode: 9b96b...5b9

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Thsisalat med biff, pho (vietnamesisk suppe), oksegryte.

Anonymkode: 18700...f39

Skrevet
AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Har ett godt stykke entrecôte, og dama liker desverre kun gjennomstekt kjøtt, og jeg nekter å helsteke en fin entrecôte gjennomstekt.

Så har noen her noen bra tips til en rett med strimlet biff? Ikke biff stroganoff eller wok 

Anonymkode: 9b96b...5b9

Hadde samme problemet for snart 30 år siden. Det gjelder å trene. De aller  fleste liker medium stekt kjøtt best om det er tilbredt riktig. La kjøttet hvile minst 15 minutter. Da er kjøttet saftig og ikke blodig selv om det ikke er gjennomstekt.

Min kone kan i dag ikke fordra gjennomstekt biff.

  • Hjerte 2
Skrevet (endret)

Lag deg heller en flott biff når du er alene engang.

Ikke noe vits i å sløse et godt styke entrecote som strimlet biff. Du merker ikke noe særlig forskjell fra billigere kjøttstykker som er strimlet.

Endret av mannssjåvinistisk
  • Nyttig 2
Skrevet

WOK 😃

AnonymBruker
Skrevet

Taco

Anonymkode: 7ba07...1ab

Skrevet

noen gryteretter: 

Boeuf Bourguignon | Oppskrift - MatPrat
Edels Mat & Vin: Crock-Pot Italiensk Biffgryte ✿ (edelsmatvin.blogspot.com)
Sjømannsbiff | Oppskrift - MatPrat
Oksekasserolle | Oppskrift - MatPrat
 

Ellers kan du lage taco, pizza, wraps, pasta... 
Kremet pasta med biff og sopp | Oppskrift | Meny.no
Pasta med entrecôte og gorgonzola - MatPrat

Jeg bruker ofte ulike oppskrifter beregnet på lammekjøtt som base, og bruker den typen kjøtt jeg finner som er rimelig. 
 

  • Nyttig 2
Skrevet

Biffstrimler med Bernaisesaus og potet. 

En klassiker

AnonymBruker
Skrevet

Takk for tips. 

Biffen er vel ca 5cm tykk, så blir til at jeg skjærer den i 2, og lager skosåle til henne 😅 

Anonymkode: 9b96b...5b9

AnonymBruker
Skrevet
Brunello skrev (12 timer siden):

Hadde samme problemet for snart 30 år siden. Det gjelder å trene. De aller  fleste liker medium stekt kjøtt best om det er tilbredt riktig. La kjøttet hvile minst 15 minutter. Da er kjøttet saftig og ikke blodig selv om det ikke er gjennomstekt.

Min kone kan i dag ikke fordra gjennomstekt biff.

Ja, tenker litt det samme, men hun er så sta, så vil nok ikke klare å få henne til å prøve en gang. Tviler egentlig det er smaken som er problemet, men noe psykologisk med at det er ekkelt med "rått" kjøtt. Men skal prøve å overbevise henne 

 

TS 

Anonymkode: 9b96b...5b9

Skrevet

Kinesisk chilibiff 👌

Skrevet

I Tinas kyllingpanne kan man fint bruke svinestrimler istedet for kylling. Det er en pastarett som har litt bedre saus enn den vanlige bolognesen. Nydelig, om dere liker pasta. 

Ellers bruker jeg alltid svinestrimler i Amerikansk gryterett istedet for kjøttdeig. Det er knallgodt. 

Ellers kan du jo koke ris og bruke peppersaus da. Steke strimlene med litt løk og paprika. 

 

AnonymBruker
Skrevet

Beef chop suey. Kjempegodt hjemmelaget. Mariner kjøttet i bakepulver.

Anonymkode: 6adb4...92d

AnonymBruker
Skrevet
Maskinfører skrev (På 23.5.2023 den 0.50):

WOK 😃

Les hi en gang til… 

Anonymkode: b5a50...110

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (31 minutter siden):

Les hi en gang til… 

Anonymkode: b5a50...110

Ja skal det 😃

AnonymBruker
Skrevet

Jeg støtter forslaget om thaisalat med biff. Friskt og godt. 

Anonymkode: cc9dd...65a

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...