Gå til innhold

Lefserull med spekeskinke og kremost


Ella Grisella

Anbefalte innlegg

Hvilken kremost foretrekker du å bruke i lefserull med spekeskinke? Bør jeg gå for naturell, eller en av de andre med løk, urter, krydder, hvitløk...?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Snøfrisk er veldig godt:) Ellers ville jeg gått for en naturell, og heller hatt på litt fersk kvernet pepper, gressløk e.l. hvis du vil krydre:)

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Måndagsbarn skrev (2 minutter siden):

Snøfrisk er veldig godt:) Ellers ville jeg gått for en naturell, og heller hatt på litt fersk kvernet pepper, gressløk e.l. hvis du vil krydre:)

OK, tusen takk! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...