Ella Grisella Skrevet 17. mai 2023 #1 Skrevet 17. mai 2023 Hvilken kremost foretrekker du å bruke i lefserull med spekeskinke? Bør jeg gå for naturell, eller en av de andre med løk, urter, krydder, hvitløk...?
Måndagsbarn Skrevet 17. mai 2023 #2 Skrevet 17. mai 2023 Snøfrisk er veldig godt:) Ellers ville jeg gått for en naturell, og heller hatt på litt fersk kvernet pepper, gressløk e.l. hvis du vil krydre:) 1
Ella Grisella Skrevet 17. mai 2023 Forfatter #3 Skrevet 17. mai 2023 Måndagsbarn skrev (2 minutter siden): Snøfrisk er veldig godt:) Ellers ville jeg gått for en naturell, og heller hatt på litt fersk kvernet pepper, gressløk e.l. hvis du vil krydre:) OK, tusen takk!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå