Ella Grisella Skrevet 17. mai 2023 #1 Del Skrevet 17. mai 2023 Hvilken kremost foretrekker du å bruke i lefserull med spekeskinke? Bør jeg gå for naturell, eller en av de andre med løk, urter, krydder, hvitløk...? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Måndagsbarn Skrevet 17. mai 2023 #2 Del Skrevet 17. mai 2023 Snøfrisk er veldig godt:) Ellers ville jeg gått for en naturell, og heller hatt på litt fersk kvernet pepper, gressløk e.l. hvis du vil krydre:) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ella Grisella Skrevet 17. mai 2023 Forfatter #3 Del Skrevet 17. mai 2023 Måndagsbarn skrev (2 minutter siden): Snøfrisk er veldig godt:) Ellers ville jeg gått for en naturell, og heller hatt på litt fersk kvernet pepper, gressløk e.l. hvis du vil krydre:) OK, tusen takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå