kanii Skrevet 17. mai 2023 #1 Skrevet 17. mai 2023 Jeg kikket på direktesendt 17. mai-sending i dag, og da sa TV-kokken at man ikke skulle spise de nederst 2-3cm av aspargesen. Han sa derimot ikke hvorfor! Jeg har prøvd å Google meg fram til svaret, men finner bare mer av de samme ubegrunnede påstandene. Er det noen av dere som vet?
AnonymBruker Skrevet 17. mai 2023 #2 Skrevet 17. mai 2023 Så lenge den er skrellet går det helt greit å spise den. Skallet der er for hardt ellers til å spise. Anonymkode: 9fd7d...11e 2
AnonymBruker Skrevet 17. mai 2023 #3 Skrevet 17. mai 2023 Den delen blir hard og trelete, ikke noe god😨Men tror ikke der er farlig altså🙂 Anonymkode: 73326...231 2
svartkatt Skrevet 17. mai 2023 #4 Skrevet 17. mai 2023 Bare å spise om du vil. Man tar den vekk pga den er hardere.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå