AnonymBruker Skrevet 16. mai 2023 #1 Skrevet 16. mai 2023 Skal ha 17mai lunsj, og lurer på om noe mangler? Har tenkt å servere rømmegrøt, kringle, spekeskinke, fenalår, potetsalat, waldorfsalat, laks, eggerøre, godt brød, majones, aioli. Pavlova til dessert. Blir 10stk. Anonymkode: b5a49...5a3
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2023 #2 Skrevet 16. mai 2023 Rømme og flatbrød ville jeg satt fram Anonymkode: 1fede...bb2 2 2
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2023 #3 Skrevet 16. mai 2023 Og kanskje et stekt kalkunbryst i skiver til waldorfen. Anonymkode: 1fede...bb2 2
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2023 #4 Skrevet 16. mai 2023 Ostepai, og noen salater. Anonymkode: ea9b1...ea7
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2023 #5 Skrevet 16. mai 2023 Rømme, godt smør, flattbrød, spekepølser, godt brød. Et spekebord skal bugne. Anonymkode: dd11f...ba7
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2023 #6 Skrevet 16. mai 2023 For meg som verken spiser melkeprodukter, egg eller spekemat hadde det blitt en stusselig lunsj med kun laks. Men hvis du er sikker på at alle spiser spekemat er det sikkert greit. Ellers ville jeg kjøpt en pakke kokt skinke/roastbiff/kyllingpålegg. Og en grønn salat, gjerne en sånn ferdigsalat fra butikken. Rosiner til å ha på grøten sammen med kanel og sukker. Anonymkode: 217ec...aa4 3 2
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2023 #7 Skrevet 16. mai 2023 Noe grønt. Litt paprika og agurkskiver. Et fruktfat. Anonymkode: 49309...0b9 5
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2023 #8 Skrevet 16. mai 2023 Vi pleier ha alt du skriver, men ha inbakte pølser i tillegg. Og en salat. Anonymkode: 57773...a33 1
Taluno Skrevet 16. mai 2023 #9 Skrevet 16. mai 2023 Jeg hadde vært veldig fornøyd! Men om jeg skulle laget det selv, så ville jeg tatt med grønnsaker. Gjerne både til å ha sammen med brød, som agurk, paprika, cherrytomat, salat, og som snacks, som gulrot og agurk kuttet i stenger. Og eventuelt litt lefserull med spekeskinke eller røykalaks. Og litt ost! Gjerne husk litt ulik drikke til maten også! 2 1
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2023 #11 Skrevet 16. mai 2023 Høres stort sett flott ut, men ville nok savnet noe friskt. Det meste av norsk tradisjonskost er ganske mektig. Enten salat, eller fat/skåler med oppskåret agurk/tomat/paprika osv. Oppskåret melon! Veldig godt ved siden av spekemat. Røde druer gjør seg også i selskap med resten av menyen din. Anonymkode: a7cfd...ccb 4
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2023 #12 Skrevet 16. mai 2023 Du bør ha noe friskt som de andre sier, en salat, melon, druer ect. Ellers tenker jeg det er greit. Anonymkode: d86e6...160 3
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2023 #13 Skrevet 16. mai 2023 Frukt og en type «lettere» salat. Eks tabbouleh Anonymkode: 91baa...b9b
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2023 #14 Skrevet 16. mai 2023 Ser kjempegodt ut Enig med de som sier noe friskt, det er bare å skjære opp en melon til stekematen eller legge noen druer eller jordbær på fatet. Jeg pleier også å ha ost, men jeg hadde ikke følt det manglet altså! Anonymkode: 45d18...912 2
Brunhilde Skrevet 16. mai 2023 #15 Skrevet 16. mai 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Frukt og en type «lettere» salat. Eks tabbouleh Anonymkode: 91baa...b9b Jeg elsker tabbouleh, men jeg vet ikke helt om jeg syns den passer i denne settingen. Jeg vil gått for oppkuttet honningmelon og jordbær. Det passer godt til dette (syns jeg). 2
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2023 #19 Skrevet 16. mai 2023 Hva er waldorfsalaten tilbehør til, siden det ikke er noe kylling eller kalkun, mener jeg? Anonymkode: c1819...808 3
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2023 #20 Skrevet 16. mai 2023 Det må være noe frukt og grønnsaker der. Anonymkode: dff14...aae
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå