AnonymBruker Skrevet 15. mai 2023 #1 Del Skrevet 15. mai 2023 Noen som har erfaringer med å heve foccacia på kjøkkenbenken vs kjøleskap? Hvilket resultat blir best? 😋 Anonymkode: ca7f4...ca5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belima Skrevet 15. mai 2023 #2 Del Skrevet 15. mai 2023 Ville hatt den på kjøkkenbenken. Det tar ganske lang tid før deigen er "varm" nok til videre jobb dagen etter. Husk å bruke lite gjær. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2023 #3 Del Skrevet 15. mai 2023 Jeg foretar all kaldheving i den kalde boden min fordi jeg ikke gidder rydde plass i kjøleskapet. Det har vært søte gjærdeiger da. Lar de stå over natten. Anonymkode: c8b52...f84 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2023 #4 Del Skrevet 16. mai 2023 Takk for svar 😃👍 Anonymkode: ca7f4...ca5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2023 #5 Del Skrevet 16. mai 2023 Jeg går alltid for kaldheving. Anonymkode: 281ac...bce Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2023 #6 Del Skrevet 16. mai 2023 Jeg har aldri fått til kaldheving. Det ender bare med at deigen hever null og niks, selv om jeg tar den ut, tar av plasten, og lar den stå i romtemperatur lenge også. Jeg hever over natten på kjøkkenbenken. Knallsuksess hver gang. Anonymkode: dfa78...bd3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2023 #7 Del Skrevet 16. mai 2023 Lager jeg med gjær, kaldhever jeg deigen, men lager jeg med surdeig lar jeg den stå på kjøkkenbenken. Anonymkode: d68a5...820 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå