Gå til innhold

Langtidsheve foccacia i kjøleskapet eller på benken?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Noen som har erfaringer med å heve foccacia på kjøkkenbenken vs kjøleskap? Hvilket resultat blir best? 😋

Anonymkode: ca7f4...ca5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ville hatt den på kjøkkenbenken. Det tar ganske lang tid før deigen er "varm" nok til videre jobb dagen etter. Husk å bruke lite gjær. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg foretar all kaldheving i den kalde boden min fordi jeg ikke gidder rydde plass i kjøleskapet. Det har vært søte gjærdeiger da. Lar de stå over natten. 

Anonymkode: c8b52...f84

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg går alltid for kaldheving. :) 

Anonymkode: 281ac...bce

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg har aldri fått til kaldheving. Det ender bare med at deigen hever null og niks, selv om jeg tar den ut, tar av plasten, og lar den stå i romtemperatur lenge også. 

Jeg hever over natten på kjøkkenbenken. Knallsuksess hver gang. 

Anonymkode: dfa78...bd3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Lager jeg med gjær, kaldhever jeg deigen, men lager jeg med surdeig lar jeg den stå på kjøkkenbenken. 

Anonymkode: d68a5...820

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...