AnonymBruker Skrevet 15. mai 2023 #1 Skrevet 15. mai 2023 Synes alltid bunnen på pavlovaen blir så skjør, og jeg kan bare glemme å flytte den over på et fat. Hva gjør jeg feil? For lite stekt? Anonymkode: 9222f...ddd
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2023 #3 Skrevet 15. mai 2023 Knus den og lag Eton Mess https://en.m.wikipedia.org/wiki/Eton_mess Anonymkode: 102f7...792 1
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2023 #4 Skrevet 15. mai 2023 La den avkjøle seg helt, som noen over her skriver skru av ovnen. Jeg skrur av ovnen og lar bunnen stå til ovnen er kald. Da blir den tørr og lettere å flytte på. Anonymkode: 5f839...b9c
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2023 #5 Skrevet 16. mai 2023 AnonymBruker skrev (15 timer siden): Synes alltid bunnen på pavlovaen blir så skjør, og jeg kan bare glemme å flytte den over på et fat. Hva gjør jeg feil? For lite stekt? Anonymkode: 9222f...ddd Det er et kjent problem med pavlovabunner. Lag heller en marengsbunn. Vei eggehvitene og gang med 1,5 for å få riktig mengde sukker. Stek ved 80 grader i 6-8 timer, la den gjerne stå i ovnen videre etter at den egentlig er ferdig. Anonymkode: 30236...91d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå