Gå til innhold

Pavlovabunn som går i stykker


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Synes alltid bunnen på pavlovaen blir så skjør, og jeg kan bare glemme å flytte den over på et fat. Hva gjør jeg feil? For lite stekt? 

Anonymkode: 9222f...ddd

Skrevet

Skru av ovnen og la døra stå oppe over natta.

AnonymBruker
Skrevet

La den avkjøle seg helt, som noen over her skriver skru av ovnen. Jeg skrur av ovnen og lar bunnen stå til ovnen er kald. Da blir den tørr og lettere å flytte på. 

Anonymkode: 5f839...b9c

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (15 timer siden):

Synes alltid bunnen på pavlovaen blir så skjør, og jeg kan bare glemme å flytte den over på et fat. Hva gjør jeg feil? For lite stekt? 

Anonymkode: 9222f...ddd

Det er et kjent problem med pavlovabunner. Lag heller en marengsbunn. 

Vei eggehvitene og gang med 1,5 for å få riktig mengde sukker. Stek ved 80 grader i 6-8 timer, la den gjerne stå i ovnen videre etter at den egentlig er ferdig. 

Anonymkode: 30236...91d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...