Gå til innhold

Suksessterte. Holdbarhet på bunn og fyll?


Amossa

Anbefalte innlegg

Skal levere 2 stk suksessterte til tilstelning på 17.mai (onsdag).  Har aldri laget det før.  

Stekte mandelbunnene i dag.  Mangler fløte, så må vente til i morgen med å lage fyllet.  Har rørt eggeplommene sammen med sukker og vaniljesukker.  Røren står nå klar på kjølerommet.  Men er det for tidlig å lage kakene ferdig i morgen?  Bør jeg evt. fryse dem?  

Leste at eggeplommers holdbarhet er kun ett døgn.  Kan jeg lage fyllet og la det stå på på kjølerommet til om kvelden 16.mai, og så gjøre kakene ferdig da?  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Den er frysbar. Men den kan stå opp til en uke i kjøleskap. 

Pleier å kjøpe den fra bakeriet her og da dateres den som holdbar i opp til en uke.

Anonymkode: 384b7...84b

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Den er fin å fryse. Har gjort ferdig en og puttet i fryseren.

Anonymkode: 9b0a6...f6c

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...