Amossa Skrevet 14. mai 2023 #1 Del Skrevet 14. mai 2023 Skal levere 2 stk suksessterte til tilstelning på 17.mai (onsdag). Har aldri laget det før. Stekte mandelbunnene i dag. Mangler fløte, så må vente til i morgen med å lage fyllet. Har rørt eggeplommene sammen med sukker og vaniljesukker. Røren står nå klar på kjølerommet. Men er det for tidlig å lage kakene ferdig i morgen? Bør jeg evt. fryse dem? Leste at eggeplommers holdbarhet er kun ett døgn. Kan jeg lage fyllet og la det stå på på kjølerommet til om kvelden 16.mai, og så gjøre kakene ferdig da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2023 #2 Del Skrevet 14. mai 2023 Den er frysbar. Men den kan stå opp til en uke i kjøleskap. Pleier å kjøpe den fra bakeriet her og da dateres den som holdbar i opp til en uke. Anonymkode: 384b7...84b 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2023 #3 Del Skrevet 14. mai 2023 Den er fin å fryse. Har gjort ferdig en og puttet i fryseren. Anonymkode: 9b0a6...f6c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå