Miracl3 Skrevet 6. januar 2006 #1 Skrevet 6. januar 2006 Er så lei av matpakken min. Hva er ditt tips til en spennende matpakke?
Gjest Vinga Skrevet 6. januar 2006 #2 Skrevet 6. januar 2006 *pastasalat *hardkokt egg og rett-i-koppen-suppe *pitabrød med salat, tomat, agurk, soltørket tomat, skinke, mozarellaost... *middelhavsmuffins (som jeg har mistet oppskriften på ) *wokrester *baguette med omelett (spansk tortilla) *hjemmebakte rundstykker med pålegg ...og selvfølgelig noe frukt eller en grønnsak... bare fantasien som setter grenser.
Arkana Skrevet 6. januar 2006 #3 Skrevet 6. januar 2006 * Baguetter med hjemmelaget kyllingsalat/eggesalat, ost/skinke, egg/salami ++ * Omelett * Middagsrester * Grillet kylling med potetsalat/kremet pastasalat * Pastasalat med bogskinke, eggebåter, osteterninger ++ * Bruk alltid salatblad under pålegget, og masse grønnsaker oppå (forskjellige typer paprika, tomat, agurk, vårløk/løk, urter osv) * Bruk andre typer brød enn brødskiver, f.eks. rundstykker, ciabatta, polarbrød, baguetter, maistriangler, tebriks, scones osv. * Suppe på termos, evt rett-i-koppen-poser * Pitabrød med fyll, gjerne rester fra middagen som f.eks. wok, gryteretter e.l. * Wraps Forslag til pålegg: - ovnsbakt postei med sylteagurk, rødbeter, stekt bacon, løk - hardkokt egg i skiver + salami - italiensk salat + kokt skinke - hjemmelagede salatpålegg - pizzasnurrer, horn med fyll, matmuffins - rødbetesalat og små stekte kjøttboller evt kjøttkaker - Små porsjonsbokser med postei, makrell i tomat, syltetøy, oster o.l. kan være fristende om man ikke liker "gammelt" pålegg
Miracl3 Skrevet 6. januar 2006 Forfatter #4 Skrevet 6. januar 2006 Dere har en flott fantasi og så mye lekkert som høres godt ut. Fra og med mandag er det slutt på dyr kantine lunsj på skolen. Heller deilig matpakke. Tusen takk for supre tips.
Varja Skrevet 6. januar 2006 #5 Skrevet 6. januar 2006 Jeg tror på vanlige matpakker med gulost, kokt skinke, leverpostei etc. Disse kan bli veldig gode dersom du baker brødet selv (eventuelt kjøper godt brød) + legger på godt med "pynt" i form av paprikastrimler, halve druer, agurkskiver, sylteagurk, rødbeter, reddiker, salatblad under skinke osv. (varier etter årstid og humør).
Shoegal Skrevet 7. januar 2006 #6 Skrevet 7. januar 2006 Pakk inn grønttilbehøret i aluminiumsfolie, slik at det holder seg (litt) ferskt
-Fisken- Skrevet 7. januar 2006 #7 Skrevet 7. januar 2006 Pakk inn grønttilbehøret i aluminiumsfolie, slik at det holder seg (litt) ferskt ← Eller plastfolie.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå