Gå til innhold

Bør jeg bruke søtpotet som en karbohydratkilde (som ris eller vanlig potet), eller som en grønnsak (som gulrøtter og kålrot)?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg håper dette spørsmålet er tydelig nok. 🙂 

Mamma hater søtpotet og lager det aldri, så jeg vet ikke hvilken del av måltidet det er 😅

Jeg har sett det brukt som begge deler i ulike oppskrifter 😵

Anonymkode: 32f55...f64

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (17 minutter siden):

Jeg håper dette spørsmålet er tydelig nok. 🙂 

Mamma hater søtpotet og lager det aldri, så jeg vet ikke hvilken del av måltidet det er 😅

Jeg har sett det brukt som begge deler i ulike oppskrifter 😵

Anonymkode: 32f55...f64

Bruk den som du vil. Selv definerer jeg ikke grønnsakene mine i kategorier. De går på kryss og tvers. Den ene dagen kan jeg spise kikertboller med saus,kokte grønnsaker og potet for så neste dag spise wok med belgfrukter,grønnsaker (inkludert søtpotet og/eller potet) og nudler som er en tydelig karbokilde.

Anonymkode: 8daed...3e2

AnonymBruker
Skrevet

Ernæringsmessig er det vel nærmest til å være karbo-kilde. Jeg pleier å bruke det tilsvarende som potet. 

Anonymkode: 7e840...89b

Skrevet

Jeg er mest glad i bakt søtpotet i mikroen, og da er den en karbohydratkilde for meg. Det blir som med vanlig potet. Om jeg lager meg en gryterett og har den i så må jeg ærlig si at jeg ikke tenker så mye på hva den er, annet enn av og til tenker den vil gi litt økt metthet og fyll. 
 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...