AnonymBruker Skrevet 13. mai 2023 #1 Skrevet 13. mai 2023 Jeg skal i selskap imorgen og skal derfor bake kanelboller. Selskapet begynner 12, og bakingen tar 3 timer, + en times kjøring. Vurderer derfor å bake i kveld, men vil jo at de skal være ferskest mulig. Kan det la seg gjøre? Isåfall hvordan bevare de så ferske som mulig til imorgen? Anonymkode: 48e86...81d
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2023 #2 Skrevet 13. mai 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Jeg skal i selskap imorgen og skal derfor bake kanelboller. Selskapet begynner 12, og bakingen tar 3 timer, + en times kjøring. Vurderer derfor å bake i kveld, men vil jo at de skal være ferskest mulig. Kan det la seg gjøre? Isåfall hvordan bevare de så ferske som mulig til imorgen? Anonymkode: 48e86...81d Jeg hvis du baker i dag bør de fryses til i morgen. Ellers vil de ikke smake som ferske. Anonymkode: 21f06...1a3 1
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2023 #3 Skrevet 13. mai 2023 Pleier å ta de ut 2-3 minutter før tiden, avkjøle, fryse. Så nesten tine helt, deretter inn i varmluftsovn. Anonymkode: ad5ed...785
Sansa20 Skrevet 13. mai 2023 #4 Skrevet 13. mai 2023 Lage i kveld og halvsteke og frys dem og steke i morgen 1
Brunhilde Skrevet 13. mai 2023 #5 Skrevet 13. mai 2023 (endret) Bak med tangzhongmetoden? Evt kan du lage deig med lite gjær og kald væske, gjøre bollene ferdige og sette til heving i kjøleskapet over natten. Husk å dekke med plast. Jeg hever dem et par timer om morgenen før jeg steker dem, gjerne over vasken fylt med varmt vann. Endret 13. mai 2023 av Brunhilde
Gjest Belinda B Skrevet 13. mai 2023 #6 Skrevet 13. mai 2023 (endret) AnonymBruker skrev (5 timer siden): Jeg skal i selskap imorgen og skal derfor bake kanelboller. Selskapet begynner 12, og bakingen tar 3 timer, + en times kjøring. Vurderer derfor å bake i kveld, men vil jo at de skal være ferskest mulig. Kan det la seg gjøre? Isåfall hvordan bevare de så ferske som mulig til imorgen? Anonymkode: 48e86...81d Du kan jo kaldheve deigen. La deigen heve i kjøleskapet frem til i morgen, så kjevler du ut og steker i 8-9-tiden i morgen. Si ifra hvis du trenger oppskrift til kanelbolledeig som kan kaldheves. Endret 13. mai 2023 av Belinda B
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2023 #7 Skrevet 13. mai 2023 Kaldhev deigen over natta og stek i morgen Anonymkode: a47b9...79f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå