AnonymBruker Skrevet 13. mai 2023 #1 Skrevet 13. mai 2023 For å gjøre det enkelt kan jeg bare bruke sjokolademousse i fra Freia pose? (Sjokolademousse pulver som blandes m/melk) i Oreo kaka? Eller blir det stor forskjell i smak på hjemmelaget mousse vs ferdig kjøpt? Anonymkode: 2dde4...fde 1
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2023 #2 Skrevet 13. mai 2023 Jeg elsker sjokolademousse, men klarer ikke spise den fra pose. Forferdelig bismak! Anonymkode: 7c240...ee5
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2023 #5 Skrevet 13. mai 2023 Bruker den med melkesjokoladebiter i, veldig godt. Ser noen av oppskriftene på nettet også skriver pose i oppskriften sin... Anonymkode: a2dee...c4c 7
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2023 #6 Skrevet 13. mai 2023 Jeg har alltid brukt den posemoussen 😅 men er ikke spesielt god på noe kakebaking, så tror folk nesten forventer det 😆 Synes faktisk den moussen fra sukrin er ganske så god, har spist den litt siste tiden. Så jeg tenkte å kanskje prøve å bruke den neste gang jeg skal lage oreokake. Anonymkode: ace01...53b 1
Brunhilde Skrevet 13. mai 2023 #7 Skrevet 13. mai 2023 (endret) Jeg foretrekker alltid hjemmelaget fremfor pose, men det er så mange andre smaker i oreokake at pose helt sikkert går fint. Jeg ville brukt Freia sin posemousse, og absolutt ikke den fra Sukrin! Ville ikke brukt pose til sjokoladempusse i glass som serveres til dessert, men det blir jo noe helt annet. Endret 13. mai 2023 av Brunhilde
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2023 #8 Skrevet 13. mai 2023 En ultraprosessert ingrediens til i en kake basert på et ultraprosessert produkt (Oreo) kan da ikke ha så mye å si fra eller til? Kjør på. Anonymkode: bfc2f...f35 2
Gjest Belinda B Skrevet 13. mai 2023 #9 Skrevet 13. mai 2023 Jeg tyr selv til pose-løsninger av og til, men ikke i kaker. Når du tross alt lager Oreo-kaken fra bunnen av ville jeg også ha laget sjokolademousse fra bunnen av. Det er jo veldig enkelt og mye bedre enn de pose-variantene.
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2023 #10 Skrevet 13. mai 2023 Belinda B skrev (35 minutter siden): Jeg tyr selv til pose-løsninger av og til, men ikke i kaker. Når du tross alt lager Oreo-kaken fra bunnen av ville jeg også ha laget sjokolademousse fra bunnen av. Det er jo veldig enkelt og mye bedre enn de pose-variantene. Man lager ikke Oreo-kake fra bunnen gitt at kaken inneholder industrielle, ultraprosesserte kjeks. Altså Oreos. Anonymkode: bfc2f...f35 3 2
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2023 #11 Skrevet 13. mai 2023 Helt vanlig å bruke posemousse i oreokake. Anonymkode: dd188...7c0 2
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2023 #12 Skrevet 13. mai 2023 Bruker også alltid pose🙃 Anonymkode: 38f50...445 2
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2023 #13 Skrevet 13. mai 2023 Barer alltid kaker fra bunn. Men i Oreo oppskriften min står det sjokolademousse pose. Bruker alltid pose, både Toro og freia m sjokoladebiter er god som et lag i kaken. Anonymkode: 13834...500 3
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2023 #14 Skrevet 14. mai 2023 Ville brukt den med melkesjokoladebiter i, for den er helt grei på smak😊 Anonymkode: 139c0...0f5 1
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2023 #15 Skrevet 14. mai 2023 Hvordan knuse kjeksene? (Har ikke foodprosessor). Kan man bruke smelta smør eller må d være mykt? Anonymkode: 8411e...45f
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2023 #16 Skrevet 14. mai 2023 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Hvordan knuse kjeksene? (Har ikke foodprosessor). Kan man bruke smelta smør eller må d være mykt? Anonymkode: 8411e...45f Legg kjeksene i en dobbel brødpose og deng løs. Eventuelt kan du kjevle den. Anonymkode: 6e888...162 1
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2023 #17 Skrevet 14. mai 2023 Jeg bruker to poser med sjokolade mousse ifra freia, å bytter ut melken med fløte. Får alltid mye skryt av oreokaken jeg lager, å er gjerne den folk vil at jeg skal lage til selskaper 😊 Anonymkode: ddc0b...ea3 1
Jaane doe Skrevet 14. mai 2023 #18 Skrevet 14. mai 2023 Ja, jeg bruker den fra poser når jeg lager oreokake. Kaken blir like god for det. 1
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2023 #19 Skrevet 14. mai 2023 AnonymBruker skrev (På 13.5.2023 den 7.04): For å gjøre det enkelt kan jeg bare bruke sjokolademousse i fra Freia pose? (Sjokolademousse pulver som blandes m/melk) i Oreo kaka? Eller blir det stor forskjell i smak på hjemmelaget mousse vs ferdig kjøpt? Anonymkode: 2dde4...fde Det har jeg gjort i over 10 år jeg, alltid fått skryt for kaka Anonymkode: eaac4...701 1
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2023 #20 Skrevet 14. mai 2023 Bruker alltid pose. Visste ikke at noen lagde moussen fra bunn🙈 har stått pose i oppskriftene jeg har brukt Anonymkode: 0b3df...69f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå