Arwen Skrevet 6. januar 2006 #1 Skrevet 6. januar 2006 Skal ha elgstek til middag i morgen, men har aldri lagd det før. Noen tips? Hva slags tilbehør er godt?
Gjest gjest1 Skrevet 9. januar 2006 #7 Skrevet 9. januar 2006 Du har sikkert spist og kost deg med elgsteken din allerede. Til fremtidige elgstekmiddager anbefaler jeg Andreas Viestads byggrynsrisotto http://www.dagbladet.no/magasinet/2005/11/05/448476.html Hadde elgsteik i går med dette som tilbehør, i tillegg til paprika sukkererter og gulrot som var smørdampet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå