AnonymBruker Skrevet 9. mai 2023 #1 Del Skrevet 9. mai 2023 Elsker å lage dette til meg og barna. Jeg bruker fløte, stekt skinke, erter og litt sopp. Tilsetter også gjerne litt creme fraiche og ost med fløten så den blir ekstra fyldig og deilig. Hvordan lager dere denne? Jeg elsker kremet fløte pastaer og spesielt carbonara Anonymkode: c5dd2...cdb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2023 #2 Del Skrevet 9. mai 2023 Ville mengder ost og bacon og jeg er fornøyd! Og hvitløk. Kan fint sette pris på en "ordentlig" carbonara innimellom, men dæven det er digg med typen som tetter blodårene. Har også gjerne litt fløte i selv om det ikke hører med. Anonymkode: b5dcc...f97 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thjelp Skrevet 9. mai 2023 #3 Del Skrevet 9. mai 2023 Carbonara er med eggeplomme, parmesan og pastavann, men jeg ser du skriver karbonara… Unnskyld for pirking, jeg er kokk Kremet pasta synes jeg er godt med erter, brokkoli og gjerne asparges i, men erter er et must. Og bacon er digg, stekt skinke har jeg ikke prøvd. 2 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2023 #4 Del Skrevet 9. mai 2023 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Elsker å lage dette til meg og barna. Jeg bruker fløte, stekt skinke, erter og litt sopp. Tilsetter også gjerne litt creme fraiche og ost med fløten så den blir ekstra fyldig og deilig. Hvordan lager dere denne? Jeg elsker kremet fløte pastaer og spesielt carbonara Anonymkode: c5dd2...cdb Visper sammen kremfløte og eggeplommer, masse bacon og revet jarlsberg og nykvernet pepper. Anonymkode: b7701...fad Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2023 #5 Del Skrevet 9. mai 2023 Thjelp skrev (1 minutt siden): Carbonara er med eggeplomme, parmesan og pastavann, men jeg ser du skriver karbonara… Unnskyld for pirking, jeg er kokk Kremet pasta synes jeg er godt med erter, brokkoli og gjerne asparges i, men erter er et must. Og bacon er digg, stekt skinke har jeg ikke prøvd. sorry at jeg spør, men jeg er skikkelig elendig på å lage mat. Hva er pastavann? Er det vannet som man koker pastaen i? Anonymkode: 1a511...a93 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2023 #6 Del Skrevet 9. mai 2023 Steker gul løk og bacon, tilsetter 1 pakke fløte og erter, koker det opp, krydrer med salt og pepper, og blander inn èn eggeplomme. Blander i pastaen. Har parmensan over ved servering. DIGG!! (Og ja, er klar over at dette ikke egentlig er carbonara) Anonymkode: 14105...105 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2023 #7 Del Skrevet 9. mai 2023 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Elsker å lage dette til meg og barna. Jeg bruker fløte, stekt skinke, erter og litt sopp. Tilsetter også gjerne litt creme fraiche og ost med fløten så den blir ekstra fyldig og deilig. Hvordan lager dere denne? Jeg elsker kremet fløte pastaer og spesielt carbonara Anonymkode: c5dd2...cdb Det er ingen carbonara du lager så du vet det. Ekte carbonara lages uten fløte, og i hvert fall ikke med erter. Selv veksler vi på å lage ekte carbonara og den norske varianten med fløte, men ekte carbonara er definitivt best. Anonymkode: 5d9f7...79d 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2023 #8 Del Skrevet 9. mai 2023 Det er jo fortsatt carbonara selv om man gjør en vri på den? Noen liker den med erter og kylling, andre med bare løk og bacon. Bruker alltid fløte, er jo slik den blir kremete ts Anonymkode: c5dd2...cdb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thjelp Skrevet 9. mai 2023 #9 Del Skrevet 9. mai 2023 AnonymBruker skrev (9 minutter siden): sorry at jeg spør, men jeg er skikkelig elendig på å lage mat. Hva er pastavann? Er det vannet som man koker pastaen i? Anonymkode: 1a511...a93 Det stemmer👍🏻bruker det mye i pastasauser for å jevne og tykne den 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2023 #10 Del Skrevet 9. mai 2023 Thjelp skrev (23 minutter siden): Det stemmer👍🏻bruker det mye i pastasauser for å jevne og tykne den Takk for svar. Fant en oppskrift på Carbonara med eggeplomme, parmesan og pastavann. Det ser enkelt ut så jeg skal nok klare å lage det Anonymkode: 1a511...a93 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2023 #11 Del Skrevet 9. mai 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Det er jo fortsatt carbonara selv om man gjør en vri på den? Noen liker den med erter og kylling, andre med bare løk og bacon. Bruker alltid fløte, er jo slik den blir kremete ts Anonymkode: c5dd2...cdb Å ha i fløte som saus istedenfor egg og pastavann er noe helt annet enn en «vri». Med den logikken kan du ha oppi tomatsaus og fremdeles kalle det en carbonara! Anonymkode: d828b...fbe 4 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2023 #12 Del Skrevet 11. mai 2023 Lager carbonara med eggeplommer, guanciale eller pancetta, pecorino noen dråper sitron og pastavann. Fløte og erter er ikke carbonara og kunne aldri lagd en carbonara med disse ingrediensene. Anonymkode: 32bc3...699 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2023 #13 Del Skrevet 11. mai 2023 AnonymBruker skrev (På 9.5.2023 den 19.37): Det er jo fortsatt carbonara selv om man gjør en vri på den? Noen liker den med erter og kylling, andre med bare løk og bacon. Bruker alltid fløte, er jo slik den blir kremete ts Anonymkode: c5dd2...cdb Nei, det er kremet pasta/pasta med fløtesaus, skinke og erter eller hva man kan kalle det. Det er ikke carbonara. Men det kan jo være godt for det. Anonymkode: 600a4...734 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå