AnonymBruker Skrevet 9. mai 2023 #21 Skrevet 9. mai 2023 Alltid lurt å bli enige om hva man skal ta med. Dumt om alle har med focaccia liksom... Husk også på barna,kanskje en rett og slett bør ta med pølser og lompe? Anonymkode: 40183...848
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2023 #22 Skrevet 10. mai 2023 Joikakaker og erter, kjøtt og flesk Anonymkode: 63360...7e3 1
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2023 #23 Skrevet 10. mai 2023 Lurt å spørre for å få noe hint om hva som trengs men foccacia er alltid en hit. Det samme med parma/serranoskinke, oliven og machego. Kan aldri få nok av slikt på et koldtbord, så godt å snacke på etter at man egentlig er mett... Eller for mer norsk siden 17. mai 😉 spekeskinke, fenalår og f.eks. den alpeosten eller en av hardostene fra ValdresOst. Anonymkode: 19c6f...8ce
NiceOrNothing Skrevet 10. mai 2023 #24 Skrevet 10. mai 2023 AnonymBruker skrev (På 4.5.2023 den 20.42): Er invitert på 17 mai lunsj og fått beskjed om at alle må ta med noe hver. Jeg har aldri vært på sånn før og trenger tips Er det kake og vafler og muffins eller salat, reker, kyllingvinger, pølser etc det går i? Det vil være ca ti voksne og to til fire barn i alder 5-12 Anonymkode: eace4...b49 Ville lagd en enkel kyllingsalat å tatt med loff eller rundstykker , en smørklatt å litt rømme el dressing . Ta med noe dere selv liker 😀. Evnt spekemat , eggerøre , flatbrød , rømme .
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2023 #25 Skrevet 10. mai 2023 Spinat og feta pai Anonymkode: a01a1...90d
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2023 #26 Skrevet 10. mai 2023 AnonymBruker skrev (På 4.5.2023 den 20.42): Er invitert på 17 mai lunsj og fått beskjed om at alle må ta med noe hver. Jeg har aldri vært på sånn før og trenger tips Er det kake og vafler og muffins eller salat, reker, kyllingvinger, pølser etc det går i? Det vil være ca ti voksne og to til fire barn i alder 5-12 Anonymkode: eace4...b49 Lunsj er lunsj og betyr mat, ikke kake i min verden, hvis ikke annet er spesifisert. Anonymkode: 88693...dbb
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2023 #27 Skrevet 10. mai 2023 Jeg pleier å ta med blank potetsalat 1 kg små poteter 1 liten rødløk 3 vårløk 100 g soltørkede tomater 100 g oliven Hakkede urter som gressløk, persille, basilikum, estragon, kjørvel Dressing 1 dl nøytral olje eller mild olivenolje 3 ss hvitvinseddik, sherryeddik eller sitronsaft 1 ss grov sennep salt og kvernet pepper Vask og skrubb potetene nøye, og kok dem møre i saltet vann. Hell av kokevannet og damp potetene tørre. De minste potetene kan være hele, de litt større kan deles i grove biter. Rens og finhakk rødløken, finsnitt vårløken og hakk soltørkede tomater og oliven. Visp sammen olje, eddik og sennep. Smak dressingen til med salt og pepper, og vend den sammen med potetene. Ha potetene over i en passende serveringsbolle og dryss over rødløk, vårløk, tomater, oliven og hakkede urter. Anonymkode: 2045f...367 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå