Gå til innhold

Hvor lenge holder disse kakene seg i fryseren?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Sjokoladekake

Forskare

Sitronkake

Kan man bake en MÅNED før en bursdag og servere med god samvittighet?  

Anonymkode: ee46f...58a

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Sjokoladekake

Forskare

Sitronkake

Kan man bake en MÅNED før en bursdag og servere med god samvittighet?  

Anonymkode: ee46f...58a

Forskare(????) Skulle være formkake 

Anonymkode: ee46f...58a

Skrevet

Ja, det burde gå bra med alle tre, men det er lurt å vente med glasur til kaken skal serveres. :)

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
Brunhilde skrev (2 timer siden):

Ja, det burde gå bra med alle tre, men det er lurt å vente med glasur til kaken skal serveres. :)

Ok, tenkte det 😊 hva anbefaler du å pakke inn i? 

Anonymkode: ee46f...58a

Skrevet

Jeg pakker inn i folie og så plastpose, bare for å være sikker på at ikke noe annet setter smak på kakene. 

Skrevet

En måned var vel lenge. Maks en uke, tenker jeg. Og vent med glasur/krem til kaken skal serveres. 

AnonymBruker skrev (6 minutter siden):

Ok, tenkte det 😊 hva anbefaler du å pakke inn i? 

Anonymkode: ee46f...58a

Jeg setter bunnen på et kakebrett og pakker inn i plastfolie. 

AnonymBruker
Skrevet
Brunhilde skrev (15 minutter siden):

Jeg pakker inn i folie og så plastpose, bare for å være sikker på at ikke noe annet setter smak på kakene. 

Ok. Har merket at kebabkjøttet i fryseren setter smak på boller bla.a, så kanskje best å spise opp det først...

Anonymkode: ee46f...58a

AnonymBruker
Skrevet
Embla Othea skrev (12 minutter siden):

En måned var vel lenge. Maks en uke, tenker jeg. Og vent med glasur/krem til kaken skal serveres. 

Jeg setter bunnen på et kakebrett og pakker inn i plastfolie. 

Én uke var vel lite🙈 tror ikke det blir harskt på den tid.

Anonymkode: ee46f...58a

Skrevet (endret)
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Én uke var vel lite🙈 tror ikke det blir harskt på den tid.

Anonymkode: ee46f...58a

Hm… :klo: Hvis kakene inneholder mye fett (smør, rømme, olje osv.), så kan det gå bra.

Endret av Embla Othea
AnonymBruker
Skrevet
Embla Othea skrev (15 minutter siden):

En måned var vel lenge. Maks en uke, tenker jeg. Og vent med glasur/krem til kaken skal serveres. 

Jeg setter bunnen på et kakebrett og pakker inn i plastfolie. 

Kake holder jo typ en uke i kjøleskapet, i fryseren er en måned null stress. Jeg har spist gulrotkake som har vært fryst i et år uten problemer også, én måned er virkelig ingenting å snakke om.

Anonymkode: 814c5...3e3

  • Liker 4
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet
Embla Othea skrev (1 minutt siden):

Hm… :klo: Hvis kakene inneholder mye fett (smør, rømme, olje osv.), så kan det gå bra.

De inneholder yoghurt eller fløte :) har ikke laga dem enda :) men svin holder vel 3 mnd i fryseren pga fettinnhold. Pølser 1 mnd? (Har spist pølser lenge etter det vi, da). 

Er ikke så feite kaker, men de kan kanskje tørke inn om jeg ikke pakker rett

Anonymkode: ee46f...58a

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Kake holder jo typ en uke i kjøleskapet, i fryseren er en måned null stress. Jeg har spist gulrotkake som har vært fryst i et år uten problemer også, én måned er virkelig ingenting å snakke om.

Anonymkode: 814c5...3e3

Oi, da satser jeg på at 1 mnd går fint :)

Anonymkode: ee46f...58a

Skrevet (endret)
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

De inneholder yoghurt eller fløte :) har ikke laga dem enda :) men svin holder vel 3 mnd i fryseren pga fettinnhold. Pølser 1 mnd? (Har spist pølser lenge etter det vi, da). 

Er ikke så feite kaker, men de kan kanskje tørke inn om jeg ikke pakker rett

Anonymkode: ee46f...58a

Hvis du pakker de inn godt, og du ikke har noen mulighet til å ha de klare før 1 måned før, så ville jeg ha gått for det. 🙂

Endret av Embla Othea
AnonymBruker
Skrevet
Embla Othea skrev (6 minutter siden):

Hvis du pakker de inn godt, og du ikke har noen mulighet til å ha de klare før 1 måned før, så ville jeg ha gått for det. 🙂

Greia er at jeg må bruke opp fløte og yoghurt 😂 Får det av jobben. Så er det bursdag snart og tenkte det var en gyllen anledning til å bake. Prøver.

Anonymkode: ee46f...58a

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Greia er at jeg må bruke opp fløte og yoghurt 😂 Får det av jobben. Så er det bursdag snart og tenkte det var en gyllen anledning til å bake. Prøver.

Anonymkode: ee46f...58a

Jeg syns du skal bake kakene og passe på at de er skikkelig avkjølt (så det ikke blir kondens) før du pakker dem i frysefolie (evt aluminiumsfolie) og så i plastikkpose. 

Hvis jeg har egg som bør brukes baker jeg ofte sukkerbrød, og det kan ligge i fryseboksen i både 4, 5 og 6 måneder før jeg bruker det, og det går alltid bra.

Jeg fryser også ned kakerester, som gulrotkake med glasur, og den kan ha ligget lenge før jeg husker på den og tar den opp. Har enda til gode å oppleve at den ikke har smakt godt. 

Det går bra, jeg er helt sikker! :)

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (7 minutter siden):

Greia er at jeg må bruke opp fløte og yoghurt 😂 Får det av jobben. Så er det bursdag snart og tenkte det var en gyllen anledning til å bake. Prøver.

Anonymkode: ee46f...58a

 

Brunhilde skrev (2 minutter siden):

Jeg syns du skal bake kakene og passe på at de er skikkelig avkjølt (så det ikke blir kondens) før du pakker dem i frysefolie (evt aluminiumsfolie) og så i plastikkpose. 

Hvis jeg har egg som bør brukes baker jeg ofte sukkerbrød, og det kan ligge i fryseboksen i både 4, 5 og 6 måneder før jeg bruker det, og det går alltid bra.

Jeg fryser også ned kakerester, som gulrotkake med glasur, og den kan ha ligget lenge før jeg husker på den og tar den opp. Har enda til gode å oppleve at den ikke har smakt godt. 

Det går bra, jeg er helt sikker! :)

Støtter denne! 😊

AnonymBruker
Skrevet

Det går helt fint, bare du pakker alt sammen godt inn og legger på glasuren når du har tint den, før du skal bruke den 😊

Anonymkode: 579e4...e20

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...