Gå til innhold

Halvsteke hjemmelaget/halvfabrikata pizza, fryse ned, og så steke ferdig senere?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Noen som har forsøkt og vet om resultatet blir noenlunde ok? Det er ferdige pizzabunner, toppet med diverse grønnsaker som ikke tåler å fryses uten varmebehandling

Anonymkode: d16e4...9d2

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har god erfaring med å lage pizzabunn som jeg forsteker i ca 5 minutter og så fryser ned til senere bruk. Det fungerer veldig bra.

Jeg har også prøvd å forsteke bunnen i ca 5 minutter før jeg har på saus, ost og resten av fyllet og fryst ned, så har jeg stekt som jeg ville stekt en grandis. Det har også fungert bra.

Jeg har ikke prøvd å halvsteke med fyll på men, kan du ikke prøve en og se? Hva slags grønnsaker er det du bruker siden de ikke tåler å fryses uten varmebehandling?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...