AnonymBruker Skrevet 2. mai 2023 #1 Skrevet 2. mai 2023 Noen som har forsøkt og vet om resultatet blir noenlunde ok? Det er ferdige pizzabunner, toppet med diverse grønnsaker som ikke tåler å fryses uten varmebehandling Anonymkode: d16e4...9d2
Brunhilde Skrevet 3. mai 2023 #2 Skrevet 3. mai 2023 Jeg har god erfaring med å lage pizzabunn som jeg forsteker i ca 5 minutter og så fryser ned til senere bruk. Det fungerer veldig bra. Jeg har også prøvd å forsteke bunnen i ca 5 minutter før jeg har på saus, ost og resten av fyllet og fryst ned, så har jeg stekt som jeg ville stekt en grandis. Det har også fungert bra. Jeg har ikke prøvd å halvsteke med fyll på men, kan du ikke prøve en og se? Hva slags grønnsaker er det du bruker siden de ikke tåler å fryses uten varmebehandling?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå