Gå til innhold

helstekt indrefilet av svin....


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Jeg har kjøpt indrefilet av svin og hadde tenkt å steke den i komfyren med steketermometer, men på pakken står det stekes hel i panne.... :overrasket:

Noen som har stekt indrefilet av svin i komfyr, hvor mye grader bør ovnen stå på og hva må kjernetemp bli for at det skal være gjennomstekt..?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

En halvtime må da være alt for lenge?! Sist jeg hadde svinefilet brunet jeg den lett på panne og etterstekte på 200 grader i snaut 10 minutter, og da var den akkurat passe stekt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg pleier å brune den raskt i en stekepanne og deretter steke den i ovn ved 180 grader. Mener at det har tatt i alle fall 15 minutter før termometeret har vist 70 grader, som er det det skal. Men det er kanskje vår ovn som er litt laber, jeg ser jeg har notert i oppskriftsboken at vår komfyr trenger nærmere 200 grader...

Tips til tilbehør: Stek gulrot, løk, squash og svisker i en stekepanne sammen med hvitløk og rikelig med rosmarin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...