Gjest Gjest Skrevet 5. januar 2006 #1 Del Skrevet 5. januar 2006 Jeg har kjøpt indrefilet av svin og hadde tenkt å steke den i komfyren med steketermometer, men på pakken står det stekes hel i panne.... Noen som har stekt indrefilet av svin i komfyr, hvor mye grader bør ovnen stå på og hva må kjernetemp bli for at det skal være gjennomstekt..? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gamle Alex Skrevet 5. januar 2006 #2 Del Skrevet 5. januar 2006 Brun den raskt i pannen 180 grader i en halvtime, da er den litt rosa og god og saftig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 5. januar 2006 #3 Del Skrevet 5. januar 2006 En halvtime må da være alt for lenge?! Sist jeg hadde svinefilet brunet jeg den lett på panne og etterstekte på 200 grader i snaut 10 minutter, og da var den akkurat passe stekt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Plonk Skrevet 5. januar 2006 #4 Del Skrevet 5. januar 2006 Jeg pleier å brune den raskt i en stekepanne og deretter steke den i ovn ved 180 grader. Mener at det har tatt i alle fall 15 minutter før termometeret har vist 70 grader, som er det det skal. Men det er kanskje vår ovn som er litt laber, jeg ser jeg har notert i oppskriftsboken at vår komfyr trenger nærmere 200 grader... Tips til tilbehør: Stek gulrot, løk, squash og svisker i en stekepanne sammen med hvitløk og rikelig med rosmarin. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Embla s Skrevet 5. januar 2006 #5 Del Skrevet 5. januar 2006 ....veldig godt å fylle hel svinefilet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå