AnonymBruker Skrevet 30. april 2023 #1 Del Skrevet 30. april 2023 Skal lage koldtbord og sliter med å beregne hvor mye mat per person. Pålegg beregning osv er jo grei, det finnes jo mange guider på det. Vet at man sier 500-600g totalt person men min ADHD hjerne kan ikke klare å bryte det ned. Hvis man f.eks skal ha brokkolisalat, har sett oppskrift på meny.no hvor man kan legge inn antall personer. Skal man da legge inn hvor mange man er eller litt under? Jeg tenker jo at de oppskriftene er laget for at man f.eks har en rett og kanskje spiser litt mer av tilbehøret men på et koldtbord så er det jo så mye av alt at man kanskje tar litt mindre eller tenker jeg helt feil? Anonymkode: 5deaa...651 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå