AnonymBruker Skrevet 28. april 2023 #1 Skrevet 28. april 2023 Noen som har en god og enkel på oppskrift til gryterett som kan serveres sammen med koldtbord? Må være noe som kan lages dagen før for å varmes opp på selve dagen. Anonymkode: a9878...086
AnonymBruker Skrevet 28. april 2023 #2 Skrevet 28. april 2023 Du har jo jegergryte. Biff, løk, sopp, erter, laurbærblad. Tyttebær på siden. Anonymkode: 872c4...29f
AnonymBruker Skrevet 28. april 2023 #3 Skrevet 28. april 2023 Finnbiff? Stek opp kjøtt, løk og sopp og kok det i kraft dagen før, så tilsetter du rømme og koker opp dagen etter. Anonymkode: a5f28...646
AnonymBruker Skrevet 29. april 2023 #4 Skrevet 29. april 2023 Jeg har aldri skjønt meg på gryte til koldtbord. Enten kan man gå for gryte med tilbehør, eller velge flere andre retter til koldtbord. Gryten vil jo trenge inn i det andre, eller skal dere ha dobbelt opp med tallerkener? Så selv ville jeg heller valgt noe "fastere" enn en gryte og som blir son tapas. F.eks kylling satay, vårruller, bao bun el. Anonymkode: ba21b...d84 1 2
AnonymBruker Skrevet 29. april 2023 #5 Skrevet 29. april 2023 AnonymBruker skrev (9 timer siden): Jeg har aldri skjønt meg på gryte til koldtbord. Enten kan man gå for gryte med tilbehør, eller velge flere andre retter til koldtbord. Gryten vil jo trenge inn i det andre, eller skal dere ha dobbelt opp med tallerkener? Så selv ville jeg heller valgt noe "fastere" enn en gryte og som blir son tapas. F.eks kylling satay, vårruller, bao bun el. Anonymkode: ba21b...d84 Man kan jo forsyne seg flere ganger når man har koldtbord. Om man er redd for at gryten skal trenge inn i det andre, kan man man feks avslutte med litt gryte. Anonymkode: 4469a...e77
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå