Gjest gjest1 Skrevet 4. januar 2006 #1 Skrevet 4. januar 2006 Kva slags kaker toler fint å bli nedfryst før dei skal serverast første gong? Lurer litt på å bake nokre av bryllupskakene våre, det er så kosleg...
Arkana Skrevet 4. januar 2006 #2 Skrevet 4. januar 2006 De aller fleste kaker kan fryses, inkludert gjærbakst, men enkelte fyll og glasurer blir ikke gode etter en tur i fryseren.
Gjest gjest1 Skrevet 4. januar 2006 #3 Skrevet 4. januar 2006 De aller fleste kaker kan fryses, inkludert gjærbakst, men enkelte fyll og glasurer blir ikke gode etter en tur i fryseren. ← Takk for tips! Kva slags fyll vil halde seg like gode etter frysing då?
Arkana Skrevet 4. januar 2006 #4 Skrevet 4. januar 2006 Egentlig det meste her også, f.eks. smørkrem, vaniljekrem, fromasjer, eggekrem osv.
smile Skrevet 4. januar 2006 #5 Skrevet 4. januar 2006 sjokoladekake er jo veldig fint å fryse ned men kanskje ikke den mest populære bryllupskaken. Jeg synes ikke kaker generelt blir noe etterfrysing for det blir raskt frysesmak av de, spsielt av krem og marsipan.... Hv amed å lage en daim-is-kake. Den holder seg lenge i fryseren og er veldig populært og en sikker suksess!!!
smile Skrevet 4. januar 2006 #6 Skrevet 4. januar 2006 eller lag ferdige sukkerbrød, nøttebunn som du fryser ned. Disse kan du raskt lager krem til dagen før
Gjest gjest1 Skrevet 4. januar 2006 #7 Skrevet 4. januar 2006 Daim-iskake var ein god idè. Sukker-botnar og slikt også... Takk for tips!!!
Vendelin Skrevet 10. januar 2006 #8 Skrevet 10. januar 2006 Jeg har tidligere jobbet flere år på konditori. Der fryste vi ofte ned marsipankaker. Så lenge de fryses godt og får tine ca et døgn til halvannet i kjøleskap vil ikke smaken på kremen bli så mye dårligere.Marsipanlokket blir derimot gjerne litt bløtere og noen ganger kan det oppstå "bobler" under marsipanen, men det er som oftest hvis den tiner fort som, f.eks på kjøkkenbenken. Hvis ikke kaken har vært skikkelig fryst, eller fryses ned sent kan kremen krystallisere seg og det er ikke fullt så godt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå