Gå til innhold

Å fryse ned kaker


Anbefalte innlegg

Gjest gjest1
Skrevet

Kva slags kaker toler fint å bli nedfryst før dei skal serverast første gong? Lurer litt på å bake nokre av bryllupskakene våre, det er så kosleg... :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

De aller fleste kaker kan fryses, inkludert gjærbakst, men enkelte fyll og glasurer blir ikke gode etter en tur i fryseren.

Gjest gjest1
Skrevet
De aller fleste kaker kan fryses, inkludert gjærbakst, men enkelte fyll og glasurer blir ikke gode etter en tur i fryseren.

Takk for tips! Kva slags fyll vil halde seg like gode etter frysing då?

Skrevet

Egentlig det meste her også, f.eks. smørkrem, vaniljekrem, fromasjer, eggekrem osv.

Skrevet

sjokoladekake er jo veldig fint å fryse ned men kanskje ikke den mest populære bryllupskaken. Jeg synes ikke kaker generelt blir noe etterfrysing for det blir raskt frysesmak av de, spsielt av krem og marsipan....

Hv amed å lage en daim-is-kake. Den holder seg lenge i fryseren og er veldig populært og en sikker suksess!!!

Skrevet

eller lag ferdige sukkerbrød, nøttebunn som du fryser ned. Disse kan du raskt lager krem til dagen før

Gjest gjest1
Skrevet

Daim-iskake var ein god idè. Sukker-botnar og slikt også...:) Takk for tips!!!

Skrevet

Jeg har tidligere jobbet flere år på konditori. Der fryste vi ofte ned marsipankaker. Så lenge de fryses godt og får tine ca et døgn til halvannet i kjøleskap vil ikke smaken på kremen bli så mye dårligere.Marsipanlokket blir derimot gjerne litt bløtere og noen ganger kan det oppstå "bobler" under marsipanen, men det er som oftest hvis den tiner fort som, f.eks på kjøkkenbenken.

Hvis ikke kaken har vært skikkelig fryst, eller fryses ned sent kan kremen krystallisere seg og det er ikke fullt så godt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...