AnonymBruker Skrevet 25. april 2023 #1 Del Skrevet 25. april 2023 Har ikke vært i bryllup på årevis, og den gangen var det vanlige treretters med type steik til hovedrett, lurer på hva som er vanlig nå? Tapas, treretters med ev hva på menyen? Anonymkode: 7f886...5a3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest btch Skrevet 25. april 2023 #2 Del Skrevet 25. april 2023 har vært i bryllup med koldtbord/buffet og to-tre retters. Vet ikke hva som er vanligst, men ville tro begge deler er ganske vanlig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. april 2023 #3 Del Skrevet 25. april 2023 Hadde blitt skuffet hvis jeg var invitert i bryllup og det ble servert koldtbord. Men det er bare fordi jeg ikke liker det, så det er min personlige mening. Hadde så klart ikke klagd eller sagt noe, hadde holdt det for meg selv, men hadde ikke vært så fornøyd. Anonymkode: eaf41...82c 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. april 2023 #4 Del Skrevet 25. april 2023 Har vært i to bryllup de siste 4 årene. Ene var 3-retters, det siste var koldtbord. Koldtbord er ganske stusslig i bryllup syns jeg, men jeg sier selvfølgelig ikke noe på det. Anonymkode: 1bb71...6e2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daria Skrevet 25. april 2023 #5 Del Skrevet 25. april 2023 De aller fleste jeg har vært i, har vært 3-4 retters middag. Koldtbord har vært de gangene det har vært mer studentbryllup hvor mye har vært hjemmelaget for å holde kostnadene nede, med mer uformell tone. Min største innvending mot koldtbord er logistikk og organisering - man får ikke så mye selskapsfølelse av å stå i kø for å forsyne seg av halvfulle fat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. april 2023 #6 Del Skrevet 25. april 2023 Jeg har vært i begge, men absolutt flest 3-retters-bryllup i forhold til buffet. Kommer an på deres budsjett. 3-retters vil nok koste mer, trenger også servitører til det, som ikke er gratis. Jeg hadde ikke blitt skuffet av buffet. Alkoholfrie bryllup skuffer meg, derimot. Det samme gjør for mye venting og for mang taler. Anonymkode: ba884...1dc 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. april 2023 #7 Del Skrevet 25. april 2023 Fordeler og ulemper med begge deler. Å få en treretters servert føles mye mer classy. Og maten er som regel veldig god, med mindre jeg bare har vært heldig da. Fine mengder for folk flest. Det store minuset er at man må få full oversikt over allergier og lignende. Det var et mareritt i vårt bryllup med over hundre gjester, veganere, gluten, melk, allergi mot ditt og tatt. Koldtbord er greit mtp allergikere, man tar jo bare det man kan spise. Men så må man hente den selv da. Det og det bordet går først, det suger for de som får gå sist, noe blir tomt, maten er ikke så varm i utgangspunktet. Man kan forsyne seg så mye man vil - men det kan være en ulempe! Det er lett å forspise seg, og da kan man bli skikkelig gåen. Da blir det ikke mye dans. En siste fordel med catering er at man får med seg restene hjem og har mat i dagevis og ukevis etterpå. Anonymkode: 2c0d9...fd6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. april 2023 #8 Del Skrevet 26. april 2023 Jeg vil MYE heller ha koldtbord/buffet med varmretter, enn en fast tre-retters. Både fordi jeg da får forsyne meg med så mye jeg vil, men også fordi jeg da lettere finner noe jeg virkelig liker å spise. Jeg synes veldig ofte det er alt for lite mat (og da spesielt alt for lite grønt) når man får servert ved bordet, og ikke får påvirke hvor mye man vil ha. Anonymkode: 2c882...5ff Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. april 2023 #9 Del Skrevet 26. april 2023 Kommer sikkert an på hvilket lokale man velger. Har inntrykk av at begge deler er vanlig. Personlig foretrekker jeg å bli servert ved bordet. Syns det var litt mye styr og trengsel i finkjole med buffet. Anonymkode: 03a26...de4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. april 2023 #10 Del Skrevet 26. april 2023 Begge deler er like normalt. Jeg er den som går mot mengden ser jeg, og foretrekker koldtbord/buffet. Vi skal ha tapas-buffet, og sjansen for at alle finner mat de liker er stor. Vi bestiller via catering-firma. Synes personlig tre-retters er kjedelig og langdrygt. Tar lang tid mellom rettene, og har ofte opplevd å få servert ting jeg ikke liker, men nå er jeg kresen også da 😅 synes også middagen tar mye lengre tid når man har tre-retters, og vi orker ikke å ha middag i mange timer 🙈 Anonymkode: fca0f...682 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. april 2023 #11 Del Skrevet 26. april 2023 Gjør som dere vil. Koldtbord er enklere iht gjester, da mange i dag ikke liker ditt og datt. Så da kan de plukke det de vil selv. Anonymkode: caf3e...310 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ullvott Skrevet 26. april 2023 #12 Del Skrevet 26. april 2023 Jeg foretrekker treretters (eller fire- eller fem-) med servering ved bordene når det er bryllup. Buffet skaper mer uro, med et evig renn til eller fra bordet, og særlig hvis det er mange gjester. Når sistemann har fått forsynt seg er førstemann i gang med runde nr 2, og man sitter "aldri" til bords samtidig alle sammen. Det synes jeg passer dårlig under en bryllupsmiddag, der det også skal være rom for taler og slikt. 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. april 2023 #13 Del Skrevet 26. april 2023 I bryllupp synes jeg fastsatt meny er best. Bordsettingen er lang nok om man ikke i tillegg skal vente på at alle skal gå og hente seg mat selv. Men ikke steik, iallfall ikke svinesteik. Da tar jeg mye heller koldtbord. Anonymkode: 57a2a...f12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. mai 2023 #14 Del Skrevet 17. mai 2023 Tapas er best 🥰🤩 Anonymkode: 93380...320 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. mai 2023 #15 Del Skrevet 17. mai 2023 Det er ikke mye høytid over en buffet, jeg får følelse av lunsj på konferansehotell. Anonymkode: 07a8b...4f3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. mai 2023 #16 Del Skrevet 17. mai 2023 AnonymBruker skrev (På 26.4.2023 den 10.07): I bryllupp synes jeg fastsatt meny er best. Bordsettingen er lang nok om man ikke i tillegg skal vente på at alle skal gå og hente seg mat selv. Men ikke steik, iallfall ikke svinesteik. Da tar jeg mye heller koldtbord. Anonymkode: 57a2a...f12 Og akkurat der poengterte et du godt poeng for koldtbord. Bare ikke..... . Anonymkode: caf3e...310 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå