Gjest Gjest Skrevet 4. januar 2006 #1 Skrevet 4. januar 2006 ... har lurt litt på dette; en ting er produkter som bokselapskaus, joikakaker o.l som jeg uansett spiser sjelden og som jeg ikke har så mye tiltro til. Men jeg spiser også en del bønner og sånn som gjerne ikke er å få tak i i fersk tilstand, og som jeg liksom tenker på som sunt og næringsrikt. Men hva "er igjen" egentlig i hermetiske bønner og erter?
Gjest Gjest Skrevet 4. januar 2006 #2 Skrevet 4. januar 2006 Fint lite, det er mye bedre å bruke frosne alternativer hvis du ikke får tak i ferske. Snakker nå om grønnsaker. Belgfrukter er jeg usikker på, har ikke klart å finne noe noe informasjon om røde bønner, f.eks, som jeg er veldig glad i å spise. Noen som vet noe om det?
kvick Skrevet 8. januar 2006 #3 Skrevet 8. januar 2006 Vitaminene blir det så som så med, men proteiner og fibrene som bønner inneholder så mye av blir ikke borte i hermetiseringen. Derfor er dette fortsatt sunt!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå