Floja Felíz Skrevet 4. januar 2006 #1 Skrevet 4. januar 2006 Vi planlegger bryllup neste sommer, og har så smått begynt å tenke på budsjettet. Jeg ser her inne at det er mange som har 3 retters middag, og det virker som alternativet er koldtbord. Vi har lyst å servere middag, men er det nødvendig med 3 retter? Går det greit med kun hovedrett og så desserten i forbindelse med kffe, eller er det kjipt? Prøver å spare litt der vi kan.... Blir glad for tilbakemeldinger.
Gjest Markblomsten Skrevet 4. januar 2006 #2 Skrevet 4. januar 2006 Du kan jo servere forrett og hovedrett ved bordene og ta desserten som kaffer og kaker etter middag. Dette er jo en fin løsning hvis dere skiller på middagsgjester og kaffegjester, siden middagen gjøres unna på kortere tid og kaffegjestene slipper fortere til.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå