Gå til innhold

Lage smuldrepaideigen på forhånd


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg er invitert på hyttetur til helgen og skal stille opp med smuldrepai. Tror dere det går greit å lage paideigen to dager før og oppbevare den i kjøleskapet? 

Anonymkode: 74b55...907

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Jeg lager ofte deigen noen timer før jeg skal bruke den, det går fint.

To dager før ville jeg ikke prøvd tror jeg - det kan gå utover konsistensen på den ferdigstekte smuldrepaien. Men samme morgen går garantert bra (det går jo ellers veldig fort å lage).

Anonymkode: 1ab0f...c34

AnonymBruker
Skrevet

Jeg ville hatt det tørre i en pose, og laget det ferdig samme dag. Tror den kan bli litt for deigete av å stå 

Anonymkode: 41038...ba4

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Jeg ville hatt det tørre i en pose, og laget det ferdig samme dag. Tror den kan bli litt for deigete av å stå 

Anonymkode: 41038...ba4

Støtter denne. Det er jo null stress å blande det tørre på forhånd og bare kna inn smøret på hytta når man skal lage paien.

AnonymBruker
Skrevet

Takk for svar! Da blander jeg det tørre og veier opp smøret! Så er det ferdig oppmålt til hytteturen. 👍

Anonymkode: 74b55...907

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...