AnonymBruker Skrevet 20. april 2023 #1 Skrevet 20. april 2023 Jeg er invitert på hyttetur til helgen og skal stille opp med smuldrepai. Tror dere det går greit å lage paideigen to dager før og oppbevare den i kjøleskapet? Anonymkode: 74b55...907
AnonymBruker Skrevet 20. april 2023 #2 Skrevet 20. april 2023 Jeg lager ofte deigen noen timer før jeg skal bruke den, det går fint. To dager før ville jeg ikke prøvd tror jeg - det kan gå utover konsistensen på den ferdigstekte smuldrepaien. Men samme morgen går garantert bra (det går jo ellers veldig fort å lage). Anonymkode: 1ab0f...c34
AnonymBruker Skrevet 20. april 2023 #3 Skrevet 20. april 2023 Jeg ville hatt det tørre i en pose, og laget det ferdig samme dag. Tror den kan bli litt for deigete av å stå Anonymkode: 41038...ba4 1
Tripptrapp1 Skrevet 20. april 2023 #4 Skrevet 20. april 2023 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Jeg ville hatt det tørre i en pose, og laget det ferdig samme dag. Tror den kan bli litt for deigete av å stå Anonymkode: 41038...ba4 Støtter denne. Det er jo null stress å blande det tørre på forhånd og bare kna inn smøret på hytta når man skal lage paien.
AnonymBruker Skrevet 20. april 2023 #5 Skrevet 20. april 2023 Takk for svar! Da blander jeg det tørre og veier opp smøret! Så er det ferdig oppmålt til hytteturen. 👍 Anonymkode: 74b55...907
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå