Gå til innhold

Rislapper


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har så lyst til å lage rislapper av grøtrester, men er usikker på hvor mye egg, hvetemel (Og melk?) det skal tilsettes... Noen som kan hjelpe meg?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Rislapper (20 stk)

3 dl kaldt risgrøt

3 egg

½ dl hvetemel

½ dl sukker

½ ts bakepulver

½ ts vaniljesukker

½ ts salt

Bland alle ingrediensene i foodprocessor og la røren svelle i 15 minutter. Stek i litt smør og server lune med syltetøy (gjerne tyttebær) og rømme.

Skrevet

ååå...nå fikk jeg lyst på rislapper...fella heller...d er jo midt på svarte natta..

Skrevet

Bland alle ingrediensene i foodprocessor

Er det for å få most riskornene? Syns det er godt når man merker at det er ris i dem jeg.

Skrevet

Hvis du liker riskornene hele kan du godt blande alt for hånd.

Skrevet

Jeg lagde faktisk rislapper av middagsrisrester... spedde med litt melk og hvetemel og sukker på slump - det ble godt. Koker forresten også ofte risgrøt på risrester (klebrig ris). Bare har i litt melk, og koker til det grøter seg. Bli bedre enn 5 minutt-risgrøt synes jeg (ikke så søt, kan event. ha i litt sukker eller vaniljesukker)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...