AnonymBruker Skrevet 11. april 2023 #1 Skrevet 11. april 2023 Jeg er lei oppskriften jeg har brukt de siste årene og vil bytte til noe annet, men vet ikke hva. Dere som baker brød hjemme, hvilken oppskrift bruker dere? Jeg vil ha brød uten frø og nøtter, bare mel, helst grovt med mye fiber og som ikke blir knustørr dagen etter, men forblir luftig og myk iallefall et par dager. Har dere brukt posene med ferdig blanding? Er de gode? Kom med anbefalinger og inspirasjon. Anonymkode: 1df73...0db
Brunhilde Skrevet 11. april 2023 #2 Skrevet 11. april 2023 Jeg baker ofte Baker Bruns grove havrebrød, men jeg har 1 ss sirup i stedet for sukker, smør i stedet for olje (1 dl olje veier ca 90 gram) og den melken jeg har i kjøleskapet. Jeg kjøper ikke skummet melk for å bake brød. Veldig ofte bruker jeg bare en halv pakke gjær også, men brødene blir gode.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå