AnonymBruker Skrevet 10. april 2023 #1 Skrevet 10. april 2023 Noen som kan hjelpe en surdeigssjomfru? 😂😂 er på dag 4, og nå skal jeg ta ut 100 g osv…. De 100 g jeg har tatt ut, kan jeg bruke til å lage noe annet, står det…. Hva da? Er disse 100g klare til bruk? Dette ble innviklet for meg, kjenner jeg. 😂😂😂 Anonymkode: c3a2b...00f
Zzyzx Skrevet 10. april 2023 #2 Skrevet 10. april 2023 De 100 grammene er ikke klare til å bake med, men du kan bruke det i f.eks vaffelrøre. Mest for smak, for etter bare fire dager har ikke surdeigen heveegenskaper ennå.
sisini Skrevet 10. april 2023 #3 Skrevet 10. april 2023 Har du fått starter fra noen andre eller laget den helt fra bunnen av? Jeg pleier å bake med starteren 8-12 timer etter mating (når den er full av bobler og flyter i vann).
Helene85 Skrevet 10. april 2023 #4 Skrevet 10. april 2023 Er en ny surdeig. men takk for svar! Da lemper jeg den bare i søpla.
AnonymBruker Skrevet 11. april 2023 #5 Skrevet 11. april 2023 Helene85 skrev (23 timer siden): Er en ny surdeig. men takk for svar! Da lemper jeg den bare i søpla. Det bør du ikke gjøre. Bruk den heller i vafler eller andre ting slik at du ikke kaster mat unødvendig. Man kan også lage kjeks etc. Mange ideer om du googler, søk på discard Anonymkode: b6c5a...668
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå