Gå til innhold

Surdeigsstarter


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Noen som kan hjelpe en surdeigssjomfru? 😂😂 er på dag 4, og nå skal jeg ta ut 100 g osv…. De 100 g jeg har tatt ut, kan jeg bruke til å lage noe annet, står det…. Hva da? Er disse 100g klare til bruk? Dette ble innviklet for meg, kjenner jeg. 😂😂😂

Anonymkode: c3a2b...00f

Skrevet

De 100 grammene er ikke klare til å bake med, men du kan bruke det i f.eks vaffelrøre. Mest for smak, for etter bare fire dager har ikke surdeigen heveegenskaper ennå. 

Skrevet

Har du fått starter fra noen andre eller laget den helt fra bunnen av? 

Jeg pleier å bake med starteren 8-12 timer etter mating (når den er full av bobler og flyter i vann). 

Skrevet

Er en ny surdeig. :) men takk for svar! Da lemper jeg den bare i søpla. :) 

AnonymBruker
Skrevet
Helene85 skrev (23 timer siden):

Er en ny surdeig. :) men takk for svar! Da lemper jeg den bare i søpla. :) 

Det bør du ikke gjøre. Bruk den heller i vafler eller andre ting slik at du ikke kaster mat unødvendig. Man kan også lage kjeks etc. Mange ideer om du googler, søk på discard

Anonymkode: b6c5a...668

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...