AnonymBruker Skrevet 7. april 2023 #1 Skrevet 7. april 2023 Jeg spiser ofte asparges, og vet at man skal fjerne enden på stilken. Kanskje 5-10 cm? Hvorfor gjør man det egentlig? Blir ikke så mye igjen. Er den giftig? Anonymkode: f53be...104
svartkatt Skrevet 7. april 2023 #2 Skrevet 7. april 2023 (endret) Fordi den er hardere.. du kan sikkert spise den om du vil 😆 Endret 7. april 2023 av svartkatt 3
Nordblomst Skrevet 7. april 2023 #3 Skrevet 7. april 2023 Knekker bare av de nederste 1-2 cm, akkurat så langt ned som du kan knekke med hendene😊 det er fordi den nederste biten er hard og trevlete. Hvis du knekker 5-10 cm, så knekker du veeeeldig mye god asparges bort! 1
AnonymBruker Skrevet 7. april 2023 #4 Skrevet 7. april 2023 Den er hard og trevlete, og ikke spesielt god. Du kan fjerne den på "riktig" sted ved å knekke aspargesen. Der den knekker av seg selv er oftest der den går over fra å være hard og trevlete til sprø og god. Anonymkode: ad9e7...9bc
AnonymBruker Skrevet 7. april 2023 #5 Skrevet 7. april 2023 Ooh, I see. 🤓 Da skal jeg knekke av litt mindre fra nå av og kun der den knekker selv. Har lett etter svar overalt og trodde den var giftig nederst. Var livredd 😅 Anonymkode: f53be...104 1
AnonymBruker Skrevet 7. april 2023 #6 Skrevet 7. april 2023 Åja, jeg fjerner nok ikke 5-10 cm, men da vet jeg at jeg ikke trenger å dele den på midten, liksom. 😂 Anonymkode: f53be...104
Arild37 Skrevet 7. april 2023 #7 Skrevet 7. april 2023 5-10cm er alt for mye, kun noen få cm, og som andre har sagt her, så er bunnen mer trevlete
Gjest Tøffenbøffen Skrevet 7. april 2023 #8 Skrevet 7. april 2023 (endret) .. Endret 27. mai 2023 av Tøffenbøffen
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå