Gå til innhold

prinsessekake


Anbefalte innlegg

Skrevet

har oppskrift og hele pakka.

det jeg lurer på er om jeg kan lage den helt ferdig

i dag med fyll og alt,og sette den i kjøleskapet til i morgen.

eller tror dere det vil bli metallsmak pga kakeforma?

og om den tåler det.tenker på fyllet.vet at klippekrans og

sikkert annen gjærbakst kan stå til neste dag i kjøleskapet.

håper noen har peiling!

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du kan fint lage den i dag og servere i morgen. Har gjort det selv flere ganger, ingen rar smak og ikke noe problem med fyllet.

Skrevet

takk for svar.

ser jeg har vært litt uklar her :forvirret:

mente om den står ustekt i forma til i morra,

og så steker den i morra.

kan ikke steke den i dag,da jeg ikke klarer å

holde fingrene fra fatet...

Skrevet

Jeg har ikke prøvd det selv, men tror nok det skal la seg gjøre. Det jeg ville gjort var å droppe etterheving og sette kaken sammen i formen, og så i kjøleskap til neste dag.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...