AnonymBruker Skrevet 5. april 2023 #1 Skrevet 5. april 2023 Sitter og planlegger konfirmasjon, skal ha koldtbord. Tenkte også supplere med litt tapasretter, men bare det som er mulig å lage dagen før. Dette er det jeg har tenkt: -baconsurrede dadler, ser de kan stekes dagen før og så varmes opp på dagen. Erfaringer med dette? - spicy kjøttboller i tomatsaus. Går det an å lage dette helt klart en god stund før, fryse i form for så å bare varme på dagen? - lefseruller. Tenkte lage de dagen før, pakke godt inn i plast og så dele opp på selve dagen. Hvilke lefser bruker dere til dette? Typ vanlig santa maria tacolefser? - djevelegg. Går de an å lage helt klar dagen før? Evt lage klart og så sprøyte fyllet i de på dagen? Anonymkode: 0803f...186
Chili bird Skrevet 5. april 2023 #2 Skrevet 5. april 2023 Ja til alt. Null problem. Ville brukt speltlefser. 3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå