Gå til innhold

Mat til konfirmasjon


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Sitter og planlegger konfirmasjon, skal ha koldtbord. Tenkte også supplere med litt tapasretter, men bare det som er mulig å lage dagen før. Dette er det jeg har tenkt:

-baconsurrede dadler, ser de kan stekes dagen før og så varmes opp på dagen. Erfaringer med dette?

- spicy kjøttboller i tomatsaus. Går det an å lage dette helt klart en god stund før, fryse i form for så å bare varme på dagen?

- lefseruller. Tenkte lage de dagen før, pakke godt inn i plast og så dele opp på selve dagen. Hvilke lefser bruker dere til dette? Typ vanlig santa maria tacolefser?

- djevelegg. Går de an å lage helt klar dagen før? Evt lage klart og så sprøyte fyllet i de på dagen?

Anonymkode: 0803f...186

Skrevet

Ja til alt. Null problem. Ville brukt speltlefser. 

 

  • Liker 3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...