AnonymBruker Skrevet 5. april 2023 #21 Skrevet 5. april 2023 Synes vanlig gulrotkakeglasur blir for mektig, så jeg har begynt å bruke denne: 1 pk philadlefia 100-150 gr melis (smak til) 1-2 ts vaniljesukker 1 pk kremfløte Pisk kremen luftig med miksmaster. Konsistensen skal være som en fyldig fløtekrem. Siden det er fløte i denne er den litt mindre holdbar i romtemperatur enn vanlig gulrotkakeglasur, men er etter min mening mye friskere og bedre Anonymkode: b6582...2d2
Hunter7 Skrevet 5. april 2023 #22 Skrevet 5. april 2023 Jeg bruker denne oppskrifta. Smaken minner om hjemmelaget vaniljeiskrem med syrlige undertoner.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå