AnonymBruker Skrevet 5. april 2023 #21 Del Skrevet 5. april 2023 Synes vanlig gulrotkakeglasur blir for mektig, så jeg har begynt å bruke denne: 1 pk philadlefia 100-150 gr melis (smak til) 1-2 ts vaniljesukker 1 pk kremfløte Pisk kremen luftig med miksmaster. Konsistensen skal være som en fyldig fløtekrem. Siden det er fløte i denne er den litt mindre holdbar i romtemperatur enn vanlig gulrotkakeglasur, men er etter min mening mye friskere og bedre Anonymkode: b6582...2d2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 5. april 2023 #22 Del Skrevet 5. april 2023 Jeg bruker denne oppskrifta. Smaken minner om hjemmelaget vaniljeiskrem med syrlige undertoner. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå