AnonymBruker Skrevet 3. april 2023 #1 Del Skrevet 3. april 2023 Sist jeg lagde gulrotkake, synes jeg glasuren fikk en altfor dominerende smak av kremost, og det hele ble litt emment 🤢 Har DU en god oppskrift på denne typen glasur, som aldri slår feil? 😍 Anonymkode: 1426b...834 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. april 2023 #2 Del Skrevet 3. april 2023 Kremost - smak til med melis og sitron. Anonymkode: ba662...90f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. april 2023 #3 Del Skrevet 3. april 2023 Om du syns kremosten er for dominerende, er kanskje ikke gulrotkake kaka for deg. Anonymkode: ba662...90f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. april 2023 #4 Del Skrevet 3. april 2023 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Om du syns kremosten er for dominerende, er kanskje ikke gulrotkake kaka for deg. Anonymkode: ba662...90f Jo, det er absolutt en kake jeg elsker. Men MIN glasur ble ikke sånn som på andre gulrotkaker jeg har smakt 😝 Derfor er jeg ute etter en skuddsikker oppskrift 😄 Anonymkode: 1426b...834 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. april 2023 #5 Del Skrevet 3. april 2023 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Om du syns kremosten er for dominerende, er kanskje ikke gulrotkake kaka for deg. Anonymkode: ba662...90f Om du ikke har en oppskrift på glasur å dele, er kanskje ikkr denne tråden for deg? Anonymkode: ee941...e19 1 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. april 2023 #6 Del Skrevet 3. april 2023 Jeg bruker en vanlig kremost og en kremost med mandarin og ananas til langpanne. Ellers følger jeg glasuroppskrift fra det søte liv. Synes det blir godt Anonymkode: b4cd2...ce6 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andro Skrevet 3. april 2023 #7 Del Skrevet 3. april 2023 En boks kremost naturell og en boks kremost med ananas og mandarin. Kjører i blender med 2 ts vaniljesukker og melis til passe søtt. Enkelt, og den blir endel friskere. 3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. april 2023 #8 Del Skrevet 3. april 2023 Pisk alltid sammen smør og melis først. Tilsett kremosten tilslutt. Anonymkode: ffe5c...487 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Taluno Skrevet 4. april 2023 #9 Del Skrevet 4. april 2023 jeg siler vann av gresk yoghurt, så blander jeg den med melis. Og så blander jeg smør uten salt sammen med kremost, før jeg blander alt sammen. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april 2023 #10 Del Skrevet 4. april 2023 Du må ikke ha kremost, lag mye glasur med bare melis. Anonymkode: f8359...0b9 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april 2023 #11 Del Skrevet 4. april 2023 Kremost-glasur (Smør, kremost og melis) med raspet lime-skall og lime-saft i. Det gir et friskt innslag i glasuren. Anonymkode: cd1e9...7b5 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april 2023 #12 Del Skrevet 4. april 2023 Smelt en plate hvit sjokolade og bland inn. Litt sitron og lime i kremen er også digg Anonymkode: 0d931...4c1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 5. april 2023 #13 Del Skrevet 5. april 2023 Jeg bruker denne oppskriften: 200 gr smør, romtemperert 500 gmelis 400 gkremost naturell, romtemperert 1 ss vaniljesukker - men jeg bytter vaniljesukker ut med sitron- eller limesaft for det gir litt friskere smak. Rør sammen smør og melis, tilsett kremost og pisk godt, jeg bruker miksmaster. Smak til med sitron- eller limesaft, jeg bruker nok 1 ss. Denne oppskriften kommer fra Trines matblogg og er fra oppskriften på gulrotkake a ka R.O.O.M. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. april 2023 #14 Del Skrevet 5. april 2023 Jeg bruker alltid oppskrift på langpanne gulrotkake fra det søte liv , får alltid skryt for den . Anonymkode: e45bc...5b2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Forundret.. Skrevet 5. april 2023 #15 Del Skrevet 5. april 2023 Jeg bruker alltid kremen til Mills sin gulrot-rullekake. OBS!! Bunnen i den oppskriften er helt rævva. https://mills.no/melange/oppskrift/gulrotrullekake/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. april 2023 #16 Del Skrevet 5. april 2023 Krem til gulrotkake må etter min mening ha: Philadephia kremost original Melis i omtrent lik vekt 2-3 ss mykt meierismør vanlijefrø friskpresset sitron - mer enn du tror. Gjerne også skal revet på Microplane, men saften er viktigst her pga den friske syren Anonymkode: fc695...1a7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet 5. april 2023 #17 Del Skrevet 5. april 2023 Brunhilde skrev (4 timer siden): Jeg bruker denne oppskriften: 200 gr smør, romtemperert 500 gmelis 400 gkremost naturell, romtemperert 1 ss vaniljesukker - men jeg bytter vaniljesukker ut med sitron- eller limesaft for det gir litt friskere smak. Rør sammen smør og melis, tilsett kremost og pisk godt, jeg bruker miksmaster. Smak til med sitron- eller limesaft, jeg bruker nok 1 ss. Denne oppskriften kommer fra Trines matblogg og er fra oppskriften på gulrotkake a ka R.O.O.M. Jeg har ikke så eksakt oppskrift, men ca samme som jeg gjør. Kun kremost føler jeg blir feil, må ha litt smør/hardt margarin også. Jeg tåler ikke melk, så her går det i Eldorado Smøremyk (evt Melange blå eller Soft flora blå funker også), og den kremosten jeg får tak i. Ender ofte på Oatly sin siden den har vært lettest å få tak i. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. april 2023 #18 Del Skrevet 5. april 2023 Denne: Hele oppskriften er supergod, også glasuren (som ligner den noen andre har postet her inne også):https://www.nrk.no/mat/gulrotkake-1.13940536 Anonymkode: 4379c...e39 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. april 2023 #19 Del Skrevet 5. april 2023 Jeg varmer en dl fløte og smelter 200g sjokolade oppi å har på kaka. Jeg liker ikke kremostglasuren men kaka er kjempe god med sjokolade på. Anonymkode: 8e6c7...e54 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. april 2023 #20 Del Skrevet 5. april 2023 Jeg dropper kremost helt og lager frosting av kokoskrem(sett en boks kokosmelk i kjøleskapet til den blir kald og skrap så ut den kremen som har dannet seg på toppen),melis og noen dråper lime. Anonymkode: b7280...3a5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå