Gå til innhold

Din beste oppskrift på glasur til gulrotkake? 🥕


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Sist jeg lagde gulrotkake, synes jeg glasuren fikk en altfor dominerende smak av kremost, og det hele ble litt emment 🤢

Har DU en god oppskrift på denne typen glasur, som aldri slår feil? 😍

 

Anonymkode: 1426b...834

AnonymBruker
Skrevet

Kremost - smak til med melis og sitron.

Anonymkode: ba662...90f

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Om du syns kremosten er for dominerende, er kanskje ikke gulrotkake kaka for deg.

Anonymkode: ba662...90f

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Om du syns kremosten er for dominerende, er kanskje ikke gulrotkake kaka for deg.

Anonymkode: ba662...90f

Jo, det er absolutt en kake jeg elsker. Men MIN glasur ble ikke sånn som på andre gulrotkaker jeg har smakt 😝

Derfor er jeg ute etter en skuddsikker oppskrift 😄

Anonymkode: 1426b...834

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Om du syns kremosten er for dominerende, er kanskje ikke gulrotkake kaka for deg.

Anonymkode: ba662...90f

Om du ikke har en oppskrift på glasur å dele, er kanskje ikkr denne tråden for deg?

Anonymkode: ee941...e19

  • Liker 1
  • Nyttig 4
AnonymBruker
Skrevet

Jeg bruker en vanlig kremost og en kremost med mandarin og ananas til langpanne. Ellers følger jeg glasuroppskrift fra det søte liv. Synes det blir godt :) 

Anonymkode: b4cd2...ce6

  • Nyttig 1
Skrevet

En boks kremost naturell og en boks kremost med ananas og mandarin. Kjører i blender med 2 ts vaniljesukker og melis til passe søtt. Enkelt, og den blir endel friskere.

  • Liker 3
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Pisk alltid sammen smør og melis først. Tilsett kremosten tilslutt. 

Anonymkode: ffe5c...487

  • Nyttig 2
Skrevet

jeg siler vann av gresk yoghurt, så blander jeg den med melis. Og så blander jeg smør uten salt sammen med kremost, før jeg blander alt sammen. 

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Du må ikke ha kremost,  lag mye glasur med bare melis.

Anonymkode: f8359...0b9

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Kremost-glasur (Smør, kremost og melis) med raspet lime-skall og lime-saft i. Det gir et friskt innslag i glasuren. 

Anonymkode: cd1e9...7b5

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Smelt en plate hvit sjokolade og bland inn. Litt sitron og lime i kremen er også digg

Anonymkode: 0d931...4c1

  • Liker 2
Skrevet

Jeg bruker denne oppskriften:

200 gr smør, romtemperert
500 gmelis
400 gkremost naturell, romtemperert
1 ss vaniljesukker - men jeg bytter vaniljesukker ut med sitron- eller limesaft for det gir litt friskere smak.

Rør sammen smør og melis, tilsett kremost og pisk godt, jeg bruker miksmaster. Smak til med sitron- eller limesaft, jeg bruker nok 1 ss.

Denne oppskriften kommer fra Trines matblogg og er fra oppskriften på gulrotkake a ka R.O.O.M.

  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Jeg bruker alltid oppskrift på langpanne gulrotkake fra det søte liv , får alltid skryt for den . 

Anonymkode: e45bc...5b2

Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Krem til gulrotkake må etter min mening ha: 

  • Philadephia kremost original 
  • Melis i omtrent lik vekt
  • 2-3 ss mykt meierismør
  • vanlijefrø
  • friskpresset sitron - mer enn du tror. Gjerne også skal revet på Microplane, men saften er viktigst her pga den friske syren

Anonymkode: fc695...1a7

  • Hjerte 1
Skrevet
Brunhilde skrev (4 timer siden):

Jeg bruker denne oppskriften:

200 gr smør, romtemperert
500 gmelis
400 gkremost naturell, romtemperert
1 ss vaniljesukker - men jeg bytter vaniljesukker ut med sitron- eller limesaft for det gir litt friskere smak.

Rør sammen smør og melis, tilsett kremost og pisk godt, jeg bruker miksmaster. Smak til med sitron- eller limesaft, jeg bruker nok 1 ss.

Denne oppskriften kommer fra Trines matblogg og er fra oppskriften på gulrotkake a ka R.O.O.M.

Jeg har ikke så eksakt oppskrift, men ca samme som jeg gjør. Kun kremost føler jeg blir feil, må ha litt smør/hardt margarin også.

Jeg tåler ikke melk, så her går det i Eldorado Smøremyk (evt Melange blå eller Soft flora blå funker også), og den kremosten jeg får tak i. Ender ofte på Oatly sin siden den har vært lettest å få tak i. 

 

AnonymBruker
Skrevet

Jeg varmer en dl fløte og smelter 200g sjokolade oppi å har på kaka. Jeg liker ikke kremostglasuren men kaka er kjempe god med sjokolade på. 

Anonymkode: 8e6c7...e54

AnonymBruker
Skrevet

Jeg dropper kremost helt og lager frosting av kokoskrem(sett en boks kokosmelk i kjøleskapet til den blir kald og skrap så ut den kremen som har dannet seg på toppen),melis og noen dråper lime. 

Anonymkode: b7280...3a5

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...