Gå til innhold

Havregryn i oppskrifter


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Er det da alltid snakk om lettkokte havregryn? Fordi det binder røren sammen mer? I mine tilfeller er det i en vaffelrøre og i et brød det er aktuelt. Skal bake i morgen, men har bare store havregryn. Går det greit?

Anonymkode: 31b16...3d4

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (10 timer siden):

Er det da alltid snakk om lettkokte havregryn? Fordi det binder røren sammen mer? I mine tilfeller er det i en vaffelrøre og i et brød det er aktuelt. Skal bake i morgen, men har bare store havregryn. Går det greit?

Anonymkode: 31b16...3d4

Det menes som oftest små, lettkokte havregryn. Ihvertfall i vafler. Men om du kun har store så kan du kjøre de en kjapp runde i en foodprocessor eller lignende og "knuse" de litt. 

Anonymkode: b0ef2...1b5

  • Liker 1
Skrevet

Du kan fint bruke store havregryn i stedet for lettkokte. Det blir ikke mye forskjell. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...