AnonymBruker Skrevet 1. april 2023 #1 Skrevet 1. april 2023 Er det da alltid snakk om lettkokte havregryn? Fordi det binder røren sammen mer? I mine tilfeller er det i en vaffelrøre og i et brød det er aktuelt. Skal bake i morgen, men har bare store havregryn. Går det greit? Anonymkode: 31b16...3d4
AnonymBruker Skrevet 2. april 2023 #2 Skrevet 2. april 2023 AnonymBruker skrev (10 timer siden): Er det da alltid snakk om lettkokte havregryn? Fordi det binder røren sammen mer? I mine tilfeller er det i en vaffelrøre og i et brød det er aktuelt. Skal bake i morgen, men har bare store havregryn. Går det greit? Anonymkode: 31b16...3d4 Det menes som oftest små, lettkokte havregryn. Ihvertfall i vafler. Men om du kun har store så kan du kjøre de en kjapp runde i en foodprocessor eller lignende og "knuse" de litt. Anonymkode: b0ef2...1b5 1
Arkana Skrevet 2. april 2023 #3 Skrevet 2. april 2023 Du kan fint bruke store havregryn i stedet for lettkokte. Det blir ikke mye forskjell.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå