Motelvibes Skrevet 30. mars 2023 #1 Del Skrevet 30. mars 2023 Jeg har alltid elska den matretten. Var nylig på en kinarestaurant, og bestilte den samme retten. På bordet kom en fargeløs, smakløs og slimete(!) kylling-Chop suey. Grønnsakene var de samme, sausen, som bruker å være brun, var gjennomsiktig blankt slim(?!) og det hele var egentlig veldig kvalmt. Tvang i meg et par biter før jeg gav opp. Risen var også helt tydelig noen dager gamle. Hva er grunnen til at matretten var slimete? Om jeg F eks løfta opp en grønnsaksbit med gaffelen, var det klumpete gjennomsiktig slim som omslutta den og sakte seig nedover. Jeg spekulerer veldig i hvorfor den var sånn. Noen med erfaring? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2023 #2 Del Skrevet 30. mars 2023 mest sannsynlig for mye maizenajevning, men hadde ikke tatt sjansen og sendt den i retur Anonymkode: 9cdbe...6ed Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Motelvibes Skrevet 30. mars 2023 Forfatter #3 Del Skrevet 30. mars 2023 AnonymBruker skrev (35 minutter siden): mest sannsynlig for mye maizenajevning, men hadde ikke tatt sjansen og sendt den i retur Anonymkode: 9cdbe...6ed Ok, ja gikk sikkert fint, inkubasjonstida på matforgiftning er vel kort(?) men tror jeg lager den bedre hjemme selv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå