AnonymBruker Skrevet 30. mars 2023 #1 Skrevet 30. mars 2023 Skal bestille koldtbord til konfirmasjon, men tenker å supplere med en varm gryte. Noen som har tips til gryte man kan lage ferdig dagen før, og kun varmes opp dagen etterpå. Tenker biff eller kylling, evt reinskav. Tilbehør vil være ris da vi skal ha det uansett pga vårruller og lignende. (Og salat og brød++ selvfølgelig) Takk for evt tips ☺️ Anonymkode: 0f7f4...11e
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2023 #2 Skrevet 30. mars 2023 Eller, vi skal bestille enkelt «vanlig» koldtbord med skinke, spekeskinke, laks, div salater og annet. Tenker å supplere med baconsurrede dadler, vårruller, lefseruller, kjøttboller og ris. Hadde dere i det hele tatt savnet en gryte? Eller blir det bare for mye? TS Anonymkode: 0f7f4...11e
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2023 #3 Skrevet 30. mars 2023 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Eller, vi skal bestille enkelt «vanlig» koldtbord med skinke, spekeskinke, laks, div salater og annet. Tenker å supplere med baconsurrede dadler, vårruller, lefseruller, kjøttboller og ris. Hadde dere i det hele tatt savnet en gryte? Eller blir det bare for mye? TS Anonymkode: 0f7f4...11e Hadde ikke savnet gryte. Vi skal også ha koldtbord, og holder oss til masse godt pålegg, laks, eggerøre, karbonadesmørbrød, kyllingklubber, salater, reker osv. I tillegg lager vi noen lefser med smøreost, skinke/laks og danderer pent. Vi lager ingen rett utenom. Dette er barn nr 4 som konfirmeres, og det er ingen som har savnet noe varmt. Anonymkode: 0bb2c...33a 3
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2023 #4 Skrevet 30. mars 2023 Gryte er kjempegodt, men hvis det er mer enn nok av koldtbordet til alle sammen så ville jeg ikke savnet det. Det blir vel kanskje noe kaker etterpå også? Anonymkode: b1ed0...aae 2
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2023 #5 Skrevet 30. mars 2023 AnonymBruker skrev (10 minutter siden): Eller, vi skal bestille enkelt «vanlig» koldtbord med skinke, spekeskinke, laks, div salater og annet. Tenker å supplere med baconsurrede dadler, vårruller, lefseruller, kjøttboller og ris. Hadde dere i det hele tatt savnet en gryte? Eller blir det bare for mye? TS Anonymkode: 0f7f4...11e Om du tenker spanske kjøttboller, vil jo det være en varm rett. Du trenger egentlig ikke gryte i tillegg da. Men om du ønsker å lage noe, så er de fleste gryter best dagen derpå, når smakene har fått satt seg litt😊 Anonymkode: ed536...59c
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2023 #6 Skrevet 30. mars 2023 Du trenger ikke gryte i tillegg. Anonymkode: 675ad...623 1
Brunhilde Skrevet 31. mars 2023 #7 Skrevet 31. mars 2023 Jeg hadde absolutt ikke savnet en gryterett på koldtbord. Det er så mye annet godt.
AnonymBruker Skrevet 1. april 2023 #8 Skrevet 1. april 2023 Jeg vikle unngått gryterett. Men hvis dere skal ha, sørg for egne skåler. Ellers vil gryten renne utover alt det andre. Anonymkode: 49d45...2ab
AnonymBruker Skrevet 1. april 2023 #9 Skrevet 1. april 2023 AnonymBruker skrev (1 time siden): Jeg vikle unngått gryterett. Men hvis dere skal ha, sørg for egne skåler. Ellers vil gryten renne utover alt det andre. Anonymkode: 49d45...2ab Man kan jo forsyne seg flere ganger.. Anonymkode: ed536...59c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå