Gå til innhold

Konfirmasjon


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Skal bestille koldtbord til konfirmasjon, men tenker å supplere med en varm gryte. Noen som har tips til gryte man kan lage ferdig dagen før, og kun varmes opp dagen etterpå. Tenker biff eller kylling, evt reinskav. Tilbehør vil være ris da vi skal ha det uansett pga vårruller og lignende. (Og salat og brød++ selvfølgelig)

Takk for evt tips ☺️

Anonymkode: 0f7f4...11e

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Eller, vi skal bestille enkelt «vanlig» koldtbord med skinke, spekeskinke, laks, div salater og annet. Tenker å supplere med baconsurrede dadler, vårruller, lefseruller, kjøttboller og ris. Hadde dere i det hele tatt savnet en gryte? Eller blir det bare for mye?

TS

Anonymkode: 0f7f4...11e

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Eller, vi skal bestille enkelt «vanlig» koldtbord med skinke, spekeskinke, laks, div salater og annet. Tenker å supplere med baconsurrede dadler, vårruller, lefseruller, kjøttboller og ris. Hadde dere i det hele tatt savnet en gryte? Eller blir det bare for mye?

TS

Anonymkode: 0f7f4...11e

Hadde ikke savnet gryte.

Vi skal også ha koldtbord, og holder oss til masse godt pålegg, laks, eggerøre, karbonadesmørbrød, kyllingklubber, salater, reker osv. I tillegg lager vi noen lefser med smøreost, skinke/laks og danderer pent. Vi lager ingen rett utenom. Dette er barn nr 4 som konfirmeres, og det er ingen som har savnet noe varmt. 

Anonymkode: 0bb2c...33a

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Gryte er kjempegodt, men hvis det er mer enn nok av koldtbordet til alle sammen så ville jeg ikke savnet det.

Det blir vel kanskje noe kaker etterpå også?

Anonymkode: b1ed0...aae

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (10 minutter siden):

Eller, vi skal bestille enkelt «vanlig» koldtbord med skinke, spekeskinke, laks, div salater og annet. Tenker å supplere med baconsurrede dadler, vårruller, lefseruller, kjøttboller og ris. Hadde dere i det hele tatt savnet en gryte? Eller blir det bare for mye?

TS

Anonymkode: 0f7f4...11e

Om du tenker spanske kjøttboller, vil jo det være en varm rett. Du trenger egentlig ikke gryte i tillegg da. Men om du ønsker å lage noe, så er de fleste gryter best dagen derpå, når smakene har fått satt seg litt😊 

Anonymkode: ed536...59c

AnonymBruker
Skrevet

Du trenger ikke gryte i tillegg.

Anonymkode: 675ad...623

  • Liker 1
Skrevet

Jeg hadde absolutt ikke savnet en gryterett på koldtbord. Det er så mye annet godt.

AnonymBruker
Skrevet

Jeg vikle unngått gryterett. Men hvis dere skal ha, sørg for egne skåler. Ellers vil gryten renne utover alt det andre.

 

Anonymkode: 49d45...2ab

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Jeg vikle unngått gryterett. Men hvis dere skal ha, sørg for egne skåler. Ellers vil gryten renne utover alt det andre.

 

Anonymkode: 49d45...2ab

Man kan jo forsyne seg flere ganger..

Anonymkode: ed536...59c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...