Gå til innhold

Hva slags krydder/saus til ris og røkt kjøttpølser?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Ristemat. Skal surre litt stekt røkt kjøttpølser i biter med hvit ris og gr.saker.

Hva slags krydder/ saus ville dere blandet i? Brunsaus, soppsaus eller type tilsetninger som Kikkoman, sesamolje, balsamico?

Anonymkode: 77652...4ac

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Kikkoman/soyasaus bruker jeg, blir kjempegodt. :)

Stekt ris med grønnsaker og kjøttrester får du jo kjøpt på type kinakro.

Tips - om du har, slå over et egg eller to i panna, og rør det lett inn mens egget stivner.

 

Anonymkode: 0e1ed...542

  • Liker 3
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Her ville jeg ha brukt Natvig krydder,og ketchup eller Heinz Chilisaus. Og stekt løk.

Anonymkode: d963b...149

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...