AnonymBruker Skrevet 29. mars 2023 #1 Skrevet 29. mars 2023 Ristemat. Skal surre litt stekt røkt kjøttpølser i biter med hvit ris og gr.saker. Hva slags krydder/ saus ville dere blandet i? Brunsaus, soppsaus eller type tilsetninger som Kikkoman, sesamolje, balsamico? Anonymkode: 77652...4ac
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2023 #2 Skrevet 29. mars 2023 Kikkoman/soyasaus bruker jeg, blir kjempegodt. Stekt ris med grønnsaker og kjøttrester får du jo kjøpt på type kinakro. Tips - om du har, slå over et egg eller to i panna, og rør det lett inn mens egget stivner. Anonymkode: 0e1ed...542 3 1
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2023 #3 Skrevet 29. mars 2023 Her ville jeg ha brukt Natvig krydder,og ketchup eller Heinz Chilisaus. Og stekt løk. Anonymkode: d963b...149
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå